We hebben een aantal van de meest gekke Kit Kat smaken geprobeerd en deze waren absoluut de beste

In Japan zijn de smaken van Kit Kats net zo overvloedig als Oreos in een Amerikaanse supermarkt. Dat wil zeggen, er zijn ongeveer een ontelbaar aantal om uit te kiezen, met sommige die geweldig klinken en andere die ronduit raar zijn (naar jou kijken, appel). Een Delish video-editor kwam onlangs terug van een reis naar Japan met zakken op zakken Kit Kats in smaken die veel verder gaan dan melkchocolade en witte chocolade. We hebben het over matcha, wasabi, boekweit en sake. Hier zijn onze favorieten – en een paar waar we waarschijnlijk zonder zouden kunnen doen.

Banaan

Er was hier een zekere verdeeldheid, maar voor degenen die van die kunstmatige bananensmaak houden (denk aan Runts!), Waren deze geweldig. Zoals een redacteur het stelde: “Ik zou de hele dag nepbanaan kunnen eten.”

Raspberry Amandel Matcha

Er waren vier verschillende matcha-smaken om te proberen, en ze smaakten allemaal net even anders. De favoriet van het publiek viel op door zijn taaie textuur en trail-achtige toppings – er waren echte gedroogde frambozen, cranberry en noten op de bovenkant. Bovendien was elke stick afzonderlijk verpakt, waardoor ze er “stijlvol als de hel” uitzagen in de woorden van onze sociale media-redacteur.

beeld

Madison Flager

Wasabi

Wasabi Kit Kats hebben duidelijk een shockfactor, maar ze zijn eigenlijk heel behoorlijk, vooral omdat ze niet de warmte van echte wasabi hebben. Ze zullen je sinussen niet opruimen, maar ze zullen je het gevoel geven dat je tegelijkertijd sushi en dessert eet.

Taro

Als taro je go-to bubble-theeborder is, ben je een fan van deze paarse tarotwortelrepen in zoete aardappel. Sommige mensen kregen een bessensmaak, anderen konden niet ontcijferen wat het was, maar vonden wel dat het ‘f * cking amazing’ smaakte. IMO, ze smaken als de melk die over is wanneer je Special K Fruit en Yoghurtgranen eet.

Donkere chocolade

Krijt deze tot wezens van gewoonte, maar de tas met extra donkere chocoladerepen was gemakkelijk de eerste geleegd. De chocolade is veel intenser dan je typische donkere chocoladereep, maar heeft verrassend genoeg geen bitterheid. Nestlé, breng deze alsjeblieft naar de Verenigde Staten.

beeld

Madison Flager

En het gekste?

appel

Je zou denken dat Apple een hit zou worden. Immers, karamel-appels zijn geweldig, toch? Maar de met chocolade bedekte appelrepen smaakten teveel als parfumachtig appelsap en het paste niet goed bij de laag chocolade. Het volstaat om te zeggen dat deze geen publiekstrekker waren.

Geroosterde groene theebladeren

Uji hojicha, deze groene theebladeren smaak ging bij de meeste proevers niet goed samen. Antwoorden varieerden van “smaakt naar krekels” tot “ziet eruit als diarree.” Yikes. Als je groene thee gaat doen, ben je waarschijnlijk beter af met een van de vele matchasoorten.

sake

Ook een controversiële, de meeste mensen waren geen fan van de drankgeur Sake, maar om een ​​verrassende reeks redenen. Het smaakte niet genoeg als sake, meer als goedkope wodka, of te veel als witte chocolade. Eén redacteur was een fan en dacht dat het zoeter en milder smaakte dan echte sake.

beeld

Madison Flager

Helaas is geen van deze traktaties nu beschikbaar in de Verenigde Staten, maar als je jezelf in Japan vindt, is het alleen maar goed om een ​​smaaktest te doen.

Volg Delish op Instagram.