Wat Tim Tebow echt op een dag eet

Tim Tebow schuurt zijn minikoelkast voor alles wat hij nodig heeft om koffie te zetten. Tot nu toe lijkt niets op de tafel in een kopje java. Er is een stok met Kerrygold-boter. Een kleine groene flacon met een oogdruppel erin. Zware biologische slagroom.

“Oh, ik hou ook van ongezoete amandelmelk,” zegt hij, terwijl hij een kwart op tafel legt, naast een zwarte Keurig.

Nu is hij klaar.

Vers van het samenkomen van zaterdag’s aflevering van SEC-land bij Ole Miss in Oxford, MS – waar de rebellen strijden om een ​​plekje in de Playoff College Playoff op oudejaarsavond op ESPN – Tebow heeft toegestemd ons zijn geheime recept voor kogelvrije koffie te laten zien (zijn go-to-drankje om eerder gepompt te worden een taping of serieuze workout), terwijl je ook de aww-de beste maaltijd induceren die hij ooit gehad heeft, en opsplitsen hoe het is om op een ketogeen dieet te leven.

Tim Tebow on SEC Nation

Candace Braun Davison

Hij neemt zijn koffie met een Smidge of Butter, Plus…

Kogelvrije koffie is bekend geworden als gewoon boter toevoegen aan koffie – Dave Asprey, die wordt gecrediteerd voor het lanceren van de trend, pleit voor het gebruik van ongezouten, grasgevoerde boter en ‘Brain Octane Oil’-hoewel het recept van Tebow wat meer betrokken is. (Anders dan Asprey bevat zijn lijst met ingrediënten echter niets dat lijkt alsof het in de volgende wordt bestreden Avengers film.)

Hij mengt half-normale, half-decaf koffie – ‘Ik wil niet zoveel cafeïne,’ zegt hij – voordat hij ‘een kraan van zware biologische slagroom,’ een stukje boter, een beetje ongezoete amandelmelk, en twee-tot-drie druppels vloeibare Stevia, Engelse Toffee-smaak. Het eindresultaat is aanvankelijk een beetje verontrustend, aangezien de koffie een olieachtige laag er bovenop heeft, maar de gladde drank smaakt opmerkelijk als een Toffee Nut Latte of, zoals Tebow het omschrijft, ‘een beetje als een milkshake’.

“Het kickstart je dag echt”, zegt hij. “Het is fantastisch.”

Tim Tebow Makes Bulletproof Coffee

Candace Braun Davison

Hij geeft toe dat zijn reguliere dieet ‘saai’ lijkt.

Tebow houdt vast aan een ketogeen dieet, wat betekent dat je veel gezonde vetten eet, gematigde eiwitten, heel weinig koolhydraten en nauwelijks suiker.

“Veel mensen zouden denken dat dat erg saai is, en soms is het dat wel, maar je vindt manieren om het echt te verfraaien,” zegt hij. “Ik eet veel dingen die rennen, zwemmen of vliegen, ik eet veel groenten, veel Griekse yoghurt, veel avocado.”

Maar meer specifiek, hier is hoe zijn typische voedseldag eruit ziet:

 • Ontbijt: Eieren. “Ik heb eieren in een of andere vorm, of het nu een omelet is met spinazie en ham en spek en worst alles in, of een scramble met avocado.”
 • Lunch en diner: Mousserend water, in het bijzonder La Croix, als hij een blik en eenvoudige Griekse yoghurt in handen kan krijgen, is de hele dag door must-have. Verder blijft Tebow hangen aan mager vlees, zoals kip, steak en zalm, vaak gepaard met asperges, spinazie of avocado. En guacamole: “Love it.”

  Niemand kookt zoals zijn moeder.

  “Het eten van mama is het beste, het is niet eens in de buurt, ik heb het voorrecht gehad om te eten in veel mooie, echt leuke restaurants, en ze vergelijken het niet eens,” zegt Tebow.

  Elk jaar zou zijn moeder elk jaar voor zijn verjaardag een runder- of kalketaco maken, die tot op de dag van vandaag zijn favoriete eten is. “Toen ik niet zo voorzichtig was met wat ik at, namen we een softshell-taco, mengden het met kaas, wikkelden het rond de harde schaal en vulden de harde schaal met wat je maar wilde. goed.”

  Zijn moeder maakt ook een geweldige Pizza Pie, die ze in een segment hebben gedemo’edGoedemorgen Amerika, en is precies zoals het klinkt: een pizza, gemaakt in taartvorm-achtige diepe schotel naar het volgende niveau gebracht.

  Tim and Pam Tebow

  Don Juan Moore

  Er zijn drie voedingsmiddelen die hij mist uit de Filipijnen.

  Tebow, die op de Filippijnen is geboren en in 2014 het Tebow CURE-ziekenhuis in Davao City heeft geopend, heeft in de loop der jaren veel tijd doorgebracht in het land en zegt dat er drie gerechten zijn die je nergens anders kunt proberen: Mango’s – “Ze zijn onwerkelijk daar, je kunt er een overal pakken, het in tweeën snijden, en het is een gekke maaltijd,” beweert hij – rambutans (een rode, harige vrucht die “heel moeilijk te pellen is”), en Calamansi Juice, een citrus-achtig drankje waarvan sommige lijken op limonade.

  “[Het sap is] heel zoet van smaak, misschien een beetje bitter, het laat je zo gaan,” zegt hij, zijn lippen rimpelend en zijn ogen sluitend. “Het maakt je een beetje scheel, maar het is heel lief en goed.”

  Rambutans

  Flickr / 16: 9clue

  Hij is niet bezig met het tellen van calorieën.

  “Ik eet meestal tot ik vol ben,” zegt hij. “Ik bedoel, je wilt het niet overdrijven, maar ik denk dat het eten van de juiste dingen belangrijker is dan het controleren van porties. Als ik de juiste dingen eet, zullen ze me vullen met de juiste hoeveelheid vet en eiwitten. ”

  Waar Tebow zich meer zorgen over maakt, is de hoeveelheid suiker die in de meeste voedingsmiddelen wordt aangetroffen – iets waar hij gepassioneerd over werd toen hij op de Governor’s Council on Physical Fitness zat als student aan de universiteit van Florida..

  “Zoveel dingen zitten vol met suiker, koolhydraten en dingen die onze insuline zullen stekelen, waardoor mensen achteraf neerstorten en meer vet opslaan,” zegt hij..

  Wat Tim Tebow Eats in a Day

  Mitchell Leff

  Hij heeft geen interesse in vetvrije Griekse yoghurt.

  “Het hogere vetgehalte is naar mijn mening altijd beter, omdat vaak, als iets vetter is, ze het vervangen door extra suiker toe te voegen,” legt Tebow uit. Gewone, ongezoete Chobani is zijn go-to.

  Hij is een groot fan van ‘Game Day Filets’.

  De beste vriend van Tebow maakt een aantal van de beste steaks rond, zegt hij, en het komt allemaal neer op de marinade. ‘Laten we kijken of ik me dat kan herinneren: 50 procent Dale-saus, 40 procent pittige Italiaanse dressing, 10 procent Worcestershire, en dan, om het nog een tandje hoger te zetten, een beetje zwarte peper – ik denk dat het zwarte peper is.’

  Klinkt als een recept voor grillen dat we bij onze volgende achterklep moeten proberen.

  Volg Delish op Instagram.

  Добавить комментарий

  *

  64 − 60 =