Wat Sophia Bush eigenlijk in een dag eet

Sophia Bush staat erom bekend dat ze de coole meid speelt, of het nu detective Lindsay Price is Chicago P.D. of-throwback! -Brooke Davis op One Tree Hill. En na 14 jaar rode tapijten lopen, is ze behoorlijk onaangedaan door waarnemingen van beroemdheden. Maar er is een instantie waar ze alle kilte verliest.

“Ik ben helemaal fanboy chefs”, lacht ze. “Zoals je vast wel hebt gemerkt, als je mijn sociale media hebt gezien, ben ik als een gekke voedselpersoon.”

Van haar is bekend dat ze vraagt ​​om een ​​foto te maken met chefs die ze bewondert, zoals Rick Bayless of Shuko’s Darry Liu. Begin haar niet eens te laten beginnen met haar favoriete tv-programma –Chef’s Table op Netflix.

“Als je het niet hebt gezien, moet je het bekijken”, zegt ze, terwijl de ogen wijd opengaan. “Ik heb onlangs in Alinea gegeten en het was een van de meest gedenkwaardige dingen ooit. [Chef Grant Achatz staat er in vermeld] … en de manier waarop hij lokaal eten betrekt en echt zijn omgeving in ogenschouw neemt – ik bedoel, mijn gedachten waren absoluut verbluffend, hij verschuift het paradigma. “

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer @ darrysocool je het laatste stukje uni @shukonyc maakt en je geest / mond / hart ontploft. Deze man is een eenhoorn. @chefstablenetflix, let op ������ #heavenisaplaceonearth #foodiefantasy

Een bericht gedeeld door Sophia Bush (@sophiabush)

In de loop van de jaren is de volledige fangirling van Bush uitgegroeid tot legitieme vriendschappen met bepaalde chef-koks, zoals De kauwis Michael Symon. De twee brachten onlangs een middag door in New York om mensen te ‘redden’ van trieste bureaulunches en ze te verrassen met gastronomische picknicks in het park, als onderdeel van Lipton’s Bright Bites-campagne. “Ik heb in mijn eigen leven gezondheid en welzijn vooropgesteld, dus toen ik hoorde dat ik anderen kon aanmoedigen om hetzelfde te doen, moest ik er deel van uitmaken”, zegt ze..

Hoewel Bush misschien niet in een hokje werkt, is ze maar al te bekend met lunches die ervoor zorgen dat je meer groenten wilt, dat is.

“Sets zijn letterlijk de slechtste plaats op de planeet voor wilskracht, er is overal donuts, overal is snoep, overal is Doritos”, legt ze uit. “Het is heel moeilijk om gezond te eten, en ik denk dat dat een deel van de reden is dat ik tijd heb vrijgemaakt om meer te koken en meer voedsel te bereiden dat ik met me mee kan nemen.”

Bush was gewend geraakt aan het eten van alles wat op de set werd geserveerd, wat betekent dat elke maaltijd absoluut heerlijk is, maar het kan ook een totale darmbom zijn. “Het is als een gevaarlijke zone”, lacht ze.

Sophia Bush and Michael Symon

Michael Simon / StarTraks-foto

Ze begint aan het Prep Prep-spel.

De actrice is begonnen met het maken van grote hoeveelheden maaltijden die ze kan uitdelen en naar het werk kan dragen. “De hele winter door, omdat het zo koud is in Chicago [waar ik film Chicago P.D.], Ik maak een herders taart. Het is zo goed, “zegt ze.” Ik ben ook een grote fan van kalkoenstoofpot, en ik zal een enorme pot met dubbele hoogte krijgen en dan de helft bevriezen, en dat soort dingen door de week bewaren. ”

Ze heeft altijd zin in soep voor de lunch.

“Als het eenmaal onder nul is, neem ik soep zoals elke dag,” zegt Bush.

Ze is in Bone Broth Way geweest voordat het cool was.

Beenbouillon is geprezen vanwege zijn vermogen om de spijsvertering te verminderen – evenals een groot aantal claims die sommige experts op zijn best dubieus vonden, volgens Tijd– maar voor Bush is het niet een of andere gezondheidstoornis. Het is precies wat haar familie al jaren doet.

“Ik haal het vaak uit de botten van de kalkoen in mijn kalkoenstoofpot,” zegt ze. “Ik denk dat met deze hele verschuiving naar welzijn iedereen aandacht schenkt aan meer holistische voedingsmiddelen die vol vitamines zitten.”

Sophia Bush's diet

NBC

Ze Snacks on Seaweed.

Als je de portemonnee van Bush hebt gecontroleerd, is er bijna een kans van 100 procent dat je een pakje zeewier snacks binnen vindt. “Ik kan er geen genoeg van krijgen”, zegt ze. “Ik ga eerlijk gezegd doos voor box verder, ik kan het gewoon niet aan.”

Ze doet geen koffie na de middag.

Bush heeft geprobeerd een paar microveranderingen aan te brengen in de richting van gezonder leven, inclusief het opschudden van haar Java-routine. “Ik ben een koffieliefhebber, maar ik probeer nu ‘s ochtends een kop of twee koffie te zetten, dan probeer ik de rest van de dag thee te drinken,” zegt ze. “Ik kon de hele dag koffie drinken, maar aan het eind van de dag voel ik me niet goed als ik dat doe.”

Wanneer de klok op de middag toeslaat, gaat ze over op thee.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sweatin ‘zaterdag met mijn @jacquelyn_brennan. Ik behandel mezelf met @ccfernschicago ������☕️

Een bericht gedeeld door Sophia Bush (@sophiabush)

Ze concentreert zich op wat goed voelt.

In plaats van een populair dieet aan te nemen, of glutenvrij of zuivelvrij te worden (“het is te beperkend voor mij”, zegt Bush), laat Bush elke maaltijd de volgende maaltijd weten..

“Ik probeer gewoon meer aandacht te schenken aan de manier waarop de dingen die ik in mijn lichaam doe, me laten voelen en dienovereenkomstig bij te stellen,” legt ze uit.

Ze is bezuinigd op twee voedselgroepen.

Bush besefte een tijd geleden dat ze zich vreselijk voelde na het drinken van melk of het eten van kaas, vooral als een astmatische, dus vermijdt ze zuivel, tenzij het echt, echt de moeite waard is.

“Vorige week gingen een stel van onze cast en een aantal van onze schrijvers naar Mozza, en ik at – ik zweer je – mijn lichaamsgewicht in burrata, en was als, ‘byyyye, het kan me niet schelen, houd het aan ! “grapt ze. “Zuivel doet rare dingen voor je lichaam en je longen, en het is dezelfde reden waarom ik niet zoveel nachtschade eet, omdat ze ontstekingen veroorzaken.”

Bush at een tomaat per dag zoals je een appel zou krijgen, maar al snel besefte ze dat haar obsessie haar ook moeite gaf om te ademen. “Ik eet ook geen paprika of aubergine, omdat het het niet waard is”, legt ze uit. “Echter, witte aardappelen zijn een nachtschade en ik zal nooit geef ze op. Dus, weet je, ik sluit compromissen. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

Midsummer Night’s Team @osteriamozza #ChicagoPD #PartnersInCrime #PartnersInPasta

Een bericht gedeeld door Sophia Bush (@sophiabush)

Ze krabbelt dingen op.

Verzet tegen zuivel betekent dat Bush niet echt yoghurt of ontbijtgranen gebruikt voor het ontbijt. In plaats daarvan draait alles om een ​​goed eierstruif – of het nu haar of haar favoriet is, van Hugo’s in Los Angeles. “Het wordt de Papa’s Eggs genoemd, en het is organisch ei-scramble met spek en worst en lente-uitjes, en ik snap het met avocado en glutenvrije toast,” zegt ze. “Hun glutenvrije toast is als platte maïsbrood, en het is letterlijk het beste wat ik ooit heb gehad in mijn leven. Het is zo goed dat wanneer ik terugkeer naar Chicago, voor de eerste solide maand dat ik daar ben, mijn koelkast zit er vol mee. “

Wat Sophia Bush Eats in a Day

NBC

Ze verlicht haar favorieten.

Bush groeide op met het maken van klassieke Italiaanse gerechten – die vaak zwaar zijn op koolhydraten en kaas – maar ze heeft zich tot Symon gewend voor suggesties om dingen gezonder te maken.

“Eerder vandaag hadden we het over risotto, en hoe je er meer van een lunch op basis van eiwitten van kunt maken,” zegt ze. “Hij deed het met hele mooie champignons en veganistische kaas, en het was geweldig, ik ga naar huis om eraan te werken.”

Er is geen woord of het op het menu staat van het aanstaande Lipton’s Chef Fest dat ze op 15 oktober in Chicago host, maar één ding is zeker: Bush zal het waarmaken. Ze kan zelfs zuivel doen. En ze zal zeker fangirling zijn.

Volg Delish op Instagram.