Wat Julian Edelman eigenlijk in een dag eet

De Super Bowl – de ultieme smackdown in de Amerikaanse sport – is eindelijk op ons. Dat betekent veel warme vleugels, slow-cooker-dips en bier voor een hele dag en nacht binge. Het betekent ook dat we een van de grootste spelers van het spel, de Julian Edelman van de patriotten, mogen zien. Bekend als “Minitron” onder fans van New England, de punter-herintreder draaide zich om en de ontvanger kreeg een cult-aanhang na het gooien van een onvergetelijke touchdown-pass naar teamgenoot Danny Amendola en het vermalen van een MVP-kaliberprestatie tijdens Super Bowl XLIX.

Bekijk dit bericht op Instagram

verpletterde wat beenverhogingen in het buitenseizoen. Ik train #NoMatterWhat #ForeverFaster @puma

Een bericht gedeeld door Julian Edelman (@ edelman11) op

Hij is ook een fervent hamburgerfan, regisseur van hilarisch kitscherige YouTube-shorts, maker van zelfgemaakte memes en een volledig gerafeld, duivels knappe man. (Jules, als je dit leest, hou ik van je, maar ook, Delish was stervende om nog een vertolking van te filmen Smoothie Tyme en Hamburger Tyme met jou.) Dus wat doet deze NFL-ster om fit te blijven en uit te blinken op het veld? Lees verder, mijn collega JE11 liefhebbers.

Hij begint altijd de dag sterk.

Een typisch ontbijt voor Edelman is een ei-en-groentescarnble gegarneerd met avocado en hete saus plus fruit, zoals bosbessen, aan de zijkant.

Bekijk dit bericht op Instagram

#ontbijt

Een bericht gedeeld door Julian Edelman (@ edelman11) op

Zijn training is KRANKZINNIG.

Onze vrienden bij schildknaap uitgewerkt naast Edelman en in wezen kreeg hun ezels aan hen overhandigd. Het superhoge intensiteitsregime van 30 minuten is gemaakt door de trainer van de wijde ontvanger, Brian Weller, en bevat heel veel crunches, lunges, push-ups, planken, gorilla-squats, bergbeklimmers, traplopen en nog veel, veel meer. We zijn moe als we er gewoon aan denken.

Bekijk dit bericht op Instagram

#workoutmode

Een bericht gedeeld door Julian Edelman (@ edelman11) op

Hij gaat niet snel achteruit.

“Ik kan me herinneren dat ik naar huis ging na een lange dag sporten en mijn vader zei altijd: ‘Heb je die vier jongens verslagen?'”, Vertelde Edelman. Boston Magazine. ‘Ik zou zeggen:’ Waar heb je het over, pap, ik was alleen aan het trainen. ‘ Hij zegt: ‘De vier mannen die komen om je baan te nemen.’ Je probeert altijd iemand te slim af te zijn. ‘

Добавить комментарий

*

+ 35 = 43