Wat Giuliana Rancic eigenlijk in een dag eet

Giuliana Rancic staat niet bekend om haar kookkunsten. Het is niet haar ding, maar dat betekent niet – op geen enkele manier – dat ze geen goed voedsel op prijs stelt.

Mangia [‘eten’ in het Italiaans] was een van de eerste woorden die ik als kind leerde kennen, “zegt de host van E! News, die in Napels is geboren.” Uit een Italiaanse familie is eten zo’n groot deel van wie we zijn. We eten niet alleen voor de noodzaak; maaltijden zijn een evenement. ”

Tijdens de doordeweekse dagen is er vaak niet genoeg tijd om echt een ontbijt en een lunch te maken, maar in de casa de Rancic is elk diner één – of ze nu in de stad zijn of een bevroren diner opwarmen de kookplaat.

Ontbijt

Giuliana en haar man, Bill (die je misschien nog herinnert uit de E! Reality-shows van het stel, Klaar voor liefde en Giuliana & Bill, of als de OG-winnaar van De stagiar), zijn groot op smoothies en geperste sappen, die ze thuis vóór het werk maken. Hun go-to-combinatie? Boerenkool, spinazie, bosbessen, gember en appel.

Ze zijn ook groot op staal gesneden havermout met verse bessen, bruine suiker en rozijnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn pre-Emmy workout stretch @equinox ✔ Krijg mijn microfoon met een mooie arm en klaar �� en benen klaar om vijf uur op de hielen te staan ​​�� Zie je op de rode loper Zondag op E !!! #eredcarpet ������

Een bericht gedeeld door Giuliana Rancic (@giulianarancic) op

Lunch

Omdat het paar meestal nonstop aan het werk is tijdens de werkdag – terwijl Giuliana voor E werkt, is Bill een ondernemer en houdt hij toezicht op de drie restaurants die zij bezitten – dus lunch moet iets zijn dat gemakkelijk te grijpen en te gaan is, zoals een wrap.

Bill and Giuliana Rancic

Randy Brooke

Diner

Hoewel Giuliana niet vaak kookt, maakt ze één uitzondering. “Ik maak Bertolli pasta’s,” zegt ze. “Ze zijn dummy-proof, en ik moet je zeggen, ze zijn heerlijk.” Zij en haar man zijn groot op de Italiaanse Worst en Rigatoni en Chicken Florentine en Farfelle.

“We passen het aan met een beetje Parmezaanse kaas en verse basilicum uit onze keuken, en een beetje geplette rode paprika,” zegt Bill. “Je kunt het aankleden zoals jij het wilt.”

Om het meer een evenement te maken, zullen de Rancics vaak een paar minuten nodig hebben om de tafel op te zetten, een kaars aan te steken en een glas wijn te schenken. Als ze thuis niet eten, bezoeken ze vaak een van hun restaurants, bestellen een biefstuk met zoete aardappelen, of Mama DePandi’s Bucatini Pomodoro, een recept dat afkomstig was van de grootmoeder van Giuliana..

Vaak, wanneer mensen horen hoe vaak het paar pasta- “bijna elke nacht”, zegt Giuliana, krijgen ze meestal een gezonde dosis oog- en scepticisme. “Mensen kunnen nooit geloven hoeveel brood en pasta ik eet, maar ik eet al sinds mijn kindertijd,” zegt Giuliana. “Als je erover nadenkt, denk dan eens aan het alternatief dat je thuis zou maken – een hamburger en friet? Een verse kom met pasta’s is veel beter voor jou dan dat. Bovendien draait het allemaal om portion control.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Twee nachten op rij @rpmitalianchi �� #cantgetenough #cantresist #cantbeatthispasta

Een bericht gedeeld door Giuliana Rancic (@giulianarancic) op

Toetje

Een van Giuliana’s nieuwste obsessies is een zeer onverwachte kijk op gelato, geserveerd in hun restaurant, RPM Italian. Bill verraste haar ermee en vroeg haar de smaak te raden. “Het was zo goed als alles wat ik ooit heb geprobeerd, ik dacht dat het vanille was met iets, en hij gaat, ‘het is burrata.’ Ik moest de chef-kok bellen om het te bevestigen, “zegt ze. “Ik kon het niet geloven.”

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

22 − = 14