Wat Camila Alves eet om een ​​platte maag te krijgen

Als een model dat rode loper evenementen bezoekt – zowel voor haar eigen projecten als om haar man te ondersteunen, acteur Matthew McConaughey – is Camila Alves gewend geraakt aan het passen in op maat gemaakte kleding voor speciale gelegenheden. Dat betekent ook hyperbewust van haar lichaam worden – en wat ze eet beïnvloedt het.

“Rond het prijzenseizoen was ik erg opgeblazen, dus ik belde een vriendin die een voedingsdeskundige is, Rachel Beller, en ik vroeg haar wat ik kon doen,” zegt ze. Haar vriendin gaf haar veel advies, wat Alves volledig openstelde om te delen met iedereen die erom vraagt, hoewel ze waarschuwt dat wat voor haar werkt, misschien niet voor anderen werkt..

Camila Alves and Matthew McConaughey

Gary Miller

“Ik denk dat het belangrijkste is dat je luistert naar wat je lichaam je vertelt,” legt ze uit. “Als u drie of vier dagen schoon eet, begint u geleidelijk aan verschillende voedingsmiddelen weer in uw dieet te plaatsen, kunt u een idee krijgen -” wanneer ik dit eet, ik voel me niet goed “- en weet wat voor u werkt.”

Dit is wat ze tegenwoordig eet om de ontsteking op afstand te houden, en wat het grootste verschil heeft gemaakt in haar dieet.

Ontbijt

Alves begint elke dag met een yerba mate-thee en volgt het vervolgens op met een detox shake, die bestaat uit een speciaal “detox poeder”, amandelmelk en bessen.

Bekijk dit bericht op Instagram

#morninglight – / – / – # luzdamanhã – / – / – # luzdelamañana

Een bericht gedeeld door Camila Alves (@iamcamilaalves) op

Mid-Day Snack

Amandelen en vers fruit helpen haar kracht door ochtendbijeenkomsten, boodschappen en al het andere dat die dag op de agenda staat. “Ik was mijn bessen met een beetje witte azijn, gewoon om ze echt schoon te maken, de avond ervoor, dan houd ik er wat op een bord – samen met wat vers vers fruit – zodat het gemakkelijk te pakken is.”

Bekijk dit bericht op Instagram

ZOOO Goed om te zijn #home! – / – / – / – / – / – Muito bom estar em #casa !

Een bericht gedeeld door Camila Alves (@iamcamilaalves) op

Lunch

Alves was mede-oprichter van een babyvoedingsbedrijf om het mede-ouders gemakkelijker te maken hun kinderen biologische conserveringsmiddelen zonder organische purees te geven. Toen raakte ze zelf verslaafd en zakte ze drie tot vier zakjes per dag.

“Ik heb gereinigd en er waren veel gepureerde maaltijden en mijn lichaam was het er gewoon mee eens,” legt ze uit. “Het was niet realistisch om alle gepureerde maaltijden te doen, dus ik doe een combinatie.”

Alves probeert gewicht te verliezen, wat haar ertoe bracht haar reguliere lunch voor babyvoeding te verhandelen. Ze had al een stevige voorraad Yummy Spoonfuls, haar lijn van bevroren, biologische groenten- en fruitpurees, bij de hand, dus begon ze de gewoonte aan te nemen om drie zakjes met een van de vega smaken te ontdooien, ze op een koekenpan te gieten en ze te bakken. met olijfolie en alle kruiden die ze die dag voelt. Vlak voor het opdienen voegt ze nog een scheutje extra vergine olijfolie, versgemalen peper, schilferachtig zeezout en een scheutje kurkuma toe..

“Ik kreeg echt opgezwollen in mijn maag, dus ik voelde dat mijn spijsvertering een pauze nodig had,” zegt ze.

Hoewel dit niet het babyvoedingsdieet per se is – wat WebMD het ‘internetfenomeen’ vond om maaltijden te vervangen door babyvoeding – volgt het basisprincipe, althans voor één maaltijd per dag.

Bekijk dit bericht op Instagram

We deden het kleine kereltje … snel omdraaien #streetstyle #nyc #worktrip #makethebestofit #thankyou A gente fez meu pequeno … viagem muito rápida !! Boa noite #viagemdetrabalho #nyc #obrigadadeus

Een bericht gedeeld door Camila Alves (@iamcamilaalves) op

Late namiddagsnack

Ze pakt een Yummy Spoonfuls-puree met fruitsmaak en drinkt hem op haar weg om haar kinderen – Levi, Vida en Livingston – van het zomerkamp op te halen. “Ik zeg dit niet alleen [omdat ik het bedrijf mede heb opgericht]”, legt ze uit. “Dat is letterlijk wat ik elke dag eet, ik zal een appel, een aardbei en een banaan hebben terwijl ik rij.”

Camila Alves

Josiah Kamau

Diner

Alves plakt met eiwitten, zwarte bonen en groenten. “Voor mij zorgt schoon eten ervoor dat alles wat ik eet vers of biologisch is en dat ik alleen verpakt voedsel eet met ingrediënten die ik herken”, zegt ze..

Soms betekent dat zelfs het controleren van voedsel dat vrij eenvoudig lijkt. “Gisteren vloog ik terug van New York naar LA, en ik at cashewnoten in het vliegtuig en voelde me niet goed”, zegt Alves. “Ik keek naar de ingrediënten en zag dat het allemaal extra dingen bevatte.”

Haar niet-zo-guilty pleasure snack

Voor het grootste deel vermijdt Alves gluten, geeft ze de voorkeur aan haar huis met gekiemd brood of Forno de Minas ‘bevroren Pão de Queijo, Braziliaanse kaasrollen die tapioca-zetmeel gebruiken in plaats van meel. De ster groeide op met het eten van de broodjes, die ze vaak warm at, ze stopte met groene olijven of een kaas met ham. Het is iets dat ze heeft doorgegeven aan haar kinderen. “Zodra ze thuiskomen van school, is dat de snack die ze altijd willen,” zegt ze. “Het bedrijf maakt alles vanaf het begin met traditionele ingrediënten, dus het is iets waar je je aan kunt overgeven, dat is niet slecht voor je.”

Camila Alves

James Devaney

Haar ultieme Bloat-Banishing-drankje

Een van de beste tips die Beller haar gaf, vond Alves, was het idee om peterselie in vier kopjes water aan de kook te brengen en drie tot vier kopjes per dag te drinken gedurende drie dagen voorafgaand aan een groot evenement. “Het was rond mijn tijd van de maand, en ik voelde me echt opgeblazen, en het hielp echt,” legt ze uit.

Alves was zo onder de indruk van de resultaten waar ze het op maakte De Rachel Ray Show:

Добавить комментарий

*

87 − = 80