Walmart’s nieuwe “Sweet Spark” meloen zorgt ervoor dat je nooit meer een milde meloen koopt

Fruitsalade is niet hetzelfde als het niet de zomer is – en niet alleen omdat het het beste wordt geserveerd tijdens een barbecue op 4 juli. Sommige van de vruchten zijn gewoon niet zo goed als je het buiten het seizoen haalt – maar Today.com meldt dat Walmart een gloednieuw fruit heeft uitgevonden om dat te veranderen.

Walmart werkte met Bayer samen om de ‘Sweet Spark’ te ontwikkelen, een meloengroente die bijna twee keer zo zoet is als een typische meloen die je in de winter zou krijgen. Het doel was om een ​​meloen te ontwikkelen die buiten het typische zomerseizoen zou kunnen worden gekweekt, maar toch lekker smaken.

Zoet Spark Melon at Walmart

Met dank aan Walmart

Vroeger lieten ze in de koudere maanden meloenen verscheept vanuit Midden-Amerika, maar ze concentreerden zich op fruit dat de reis gemakkelijk kon overleven, en niet op vruchten die geweldig smaakten. “Het probleem is dat de industrie onderweg de smaak vergat”, vertelde Walmart-woordvoerder Molly Blakeman de site. “We hadden kantaloepen die stevig waren en er mooi uit zagen op de plank, maar ze smaakten niet echt als kantaloepen.”

Een exterieur van Walmart was botter in een interview met Bloomberg: “Ze zijn ontworpen om een ​​trip van 3000 mijl te maken, zodat ze er goed uitzien, maar smaken als een stuk hout”, Shawn Baldwin, hun vice-president voor producten en wereldwijde inkoop van voedsel , zei.

Zoet Spark Cantaloupe

Walmart

Op dit moment verkoopt Walmart 10 keer zoveel cantaloepen in juni dan in december, en het bedrijf hoopt dat te veranderen met zijn designer meloen. Het eindproduct kwam na het testen van meer dan 20 soorten zaden en het analyseren van verschillende variëteiten gedurende zes maanden. De naam, Sweet Spark, is een verwijzing naar het logo van Walmart.

Maar je kunt de Sweet Spark nog niet in handen krijgen, want het is nog steeds topseizoen om een ​​normale meloen te krijgen. Controleer in plaats daarvan dit in december bij uw plaatselijke Walmart, volgens Today.com. En de volgende voor designerproducten zijn tomaten: Walmart vertelde Bloomberg dat het de verrukkingen van de San Marzano-tomaten die je in Italië kunt krijgen, wil reproduceren.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.

Добавить комментарий

*

21 − = 17