WAARSCHUWING: Hidden Valley Ranch verkoopt aardappelchips en popcorn

Iedereen weet dat ranch een manier van leven is. Je kunt fans vinden die liters op hun “salades” gieten. Ze motregenen het op pizza. Ze dopen quesadilla’s, friet, vleugels, kippenvingers, wortels, selderij – eigenlijk alles kan dunk, in de geliefde kruiderij. Vanwege zijn gedrevenheid heeft Hidden Valley Ranch veel Ranch swag gemaakt voor fans om hun liefde te uiten voor dingen als ranch-fonteinen, flessen met juwelen, t-shirts, ranch-koozies en zelfs ranch-vaten. Maar nu hebben ze een nieuwe eetbare reden laten vallen voor fangirl: aardappelchips met aardappels en popcorn.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @greatist · · · Happy #nationalpizzaday aan je! BRB gaat faceplant in een kaasachtige, met een boerderij bedekte zaaaaa ��. . . . #greatist #healthyish #pizza #ranch #ad #ranchdressing #hiddenvalley #hiddenvalleyranch #bottles #champagne #meme #funny #cheese #dressing

Een bericht gedeeld door Hidden Valley Ranch (@ hidden.valley)

Food blogger Junk Food Mom, meldde voor het eerst de nieuwe toevoeging aan de selectie van Hidden Valley Ranch, terwijl op de Sweet and Snacks expo.

“Ik heb maar een paar stukjes te proeven en ze zijn geweldig, de chips hadden meer een zure room en uiensmaak, maar de popcorn had echt de HVR-smaak en was mijn favoriet”, schreef de blogger op Instagram. Hoewel we kunnen blijven dromen van chips die echt als ranch smaken, klagen we absoluut niet – zure room en ui zijn zeker net zo dromerig.

Er is nog geen bericht over wanneer ze komen en waar ze zullen worden verkocht, maar we zullen de rekken scannen, dus controleer of er updates zijn.

Volg Delish op Instagram.