Waar vind je de beste deals voor de nationale Fried Chicken-dag

De combinatie van krokant, vet en zout die je bij elke hap gebakken kip krijgt, maakt het een van onze favoriete maaltijden het hele jaar door, maar wist je dat er een officiële dag is gewijd aan het gerecht? Elk jaar op 6 juli trekken gefrituurde kippenliefhebbers naar hun favoriete restaurants om speciale kortingen te krijgen en te chownen. Carnivoren, zorg ervoor dat u van deze deals profiteert zolang ze duren! Wat betreft de vegetariërs, probeer ons recept voor kip-gebakken bloemkool om het plezier van de vingernagels binnen te krijgen.

Popeyes Louisiana Kitchen

Om de speciale dag te vieren, heeft Popeyes een aantal kip-dagdeals. Bij deelnemende Popeyes kun je bijvoorbeeld elk 3-delend diner met een medium drankje bestellen en gratis een 2-delig diner krijgen. Voer hier uw postcode in om erachter te komen welke kortingsbonnen u kunt verzilveren om wat scherp geprijsde gefrituurde kip te krijgen.

Wing Zone

Ontvang een gratis broodje met de aankoop van een zesty-hand gepaneerde broodje kip en een drankje.

Church’s Chicken

Een halve kipfilet gemarineerd in rook kruiden en gebakken zonder beslag of helemaal gepaneerd voor $ 3,99? Tel ons binnen. Als je de traditionele gebakken kip beu bent van de kerk en een Smokehouse-kip koopt, beschikbaar tot 16 juli.

Domino’s Pizza

Ontvang een grote pizza met twee kopjes en 14 kip-offertes voor $ 19,99 met code 5851.

KFC

Kentucky Fried Chicken zegt graag dat in zijn restaurants elke dag de National Fried Chicken Day is. Vier met het $ 10 Chicken Share: je kunt een emmer vullen met vleugels, borsten, offertes of klompjes.

Ondertussen op deelnemende KFC-locaties, praat met de kolonel zelf. Het bedrijf is bezig met het testen van een geautomatiseerde machine met de naam H.A.R.L.A.N.D (Human Assisted Robotic Linguistic Animatronic Networked Device) die uw orders van een animatronic hoofd van kolonel Sanders kan opvolgen en de stem van kolonel Sanders kan gebruiken.

Carrabba’s Italian Grill

Ontvang een gratis geschenk wanneer je kip Bryan, chicken marsala of pollo Rosa Maria bestelt.

wit Kasteel

Gebruik de kortingscode RINGEN en ontvang een gratis bestelling van kippenringen bij een aankoop van $ 20 of meer bij deelnemende locaties.

Download de Delish-app.

Volg Delish op Instagram.