[UPDATED] Pringles brengt Chicken Ramen-gearomatiseerde chips terug

Bijgewerkt bericht: 29 maart 2018 om 11:21 uur EST

Het is baaaack! Nadat mensen gek waren geworden op Pringles ‘Top Ramen-gearomatiseerde chips, kondigde het merk vandaag aan dat de limited edition-smaak dit voorjaar terugkeert naar de Dollar General-winkels. Je zult ze op 5 april in de schappen zien staan, waar ze de hele zomer zullen worden verkocht. Net als eerder is dit een exclusief voor de Dollar-generaal, en is het te koop voor $ 1,69 per blik.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze gevonden! #pringles #dollargeneral #ramen #ramenpringles

Een bericht gedeeld door Denise Neal (@derrnise) op

Oorspronkelijke bericht: 6 juli 2017 om 16:21 uur Est

Let op alle middernachtsnackers en liefhebbers van junkfood: Pringles en Nissin Top Ramen hebben je gebeden gehoord. Als een manier om te voldoen aan die late nachtelijke trek in de zomer, is de koning van alle snackmashups gearriveerd.

Vanaf juli, en slechts gedurende een beperkte tijd, werken beide bedrijven samen om de met kip smakende Top Ramen Pringles te verkopen, exclusief verkocht bij jouw lokale Dollar General.

Deze chips sturen u waarschijnlijk naar een trip down memory lane. Tegenwoordig wordt alles dat ons herinnert aan de gloriedagen van Kim Possible en scrunchies enorm op prijs gesteld. En wanneer u de doos opent, stuurt die zoute, kippenbouillongeur u direct terug naar de dagen van eetaanvalchips (en verandert ze in eendenbek) op de bank van uw moeder.

beeld

RAYNE ELLIS

Elke chip is licht afgestoft met een neon geel poeder, dat doet denken aan het pakket dat smaak toevoegt aan onze favoriete 99-cent noedels. Maar de cosmetica van de chip is niet waarom we allemaal zijn opgefokt. Het is de nostalgische smaak.

We hebben het product voor het eerst bekeken en we zijn het er allemaal over eens dat het een heerlijke snack is als je geen genoeg kunt krijgen van die klassieke Top Ramen-smaak. De chips smaken PRECIES hetzelfde als een dampende kom van de instant soep – dus als je een hekel hebt aan Top Ramen, blijf dan sturen. Maar als het de zoutheid van de beroemde noedels is die je niet leuk vindt, biedt Pringles je alle smaak van kip Top Ramen met 20 procent minder natrium.

beeld

Rayne Ellis

Hoewel het niet te zwaar is voor de kiparoma’s, is er net genoeg om te weten dat het er is. Eén redacteur beschreef de chips als proeverij “precies zoals de kippenbouillon.” Een ander zei alleen maar “yup, that’s it” na het leren over de samenwerking. Maar we waren het er allemaal over eens dat Pringles de smaak genageld heeft.

Deze speciale editie Pringles gaan voor $ 1,50 en worden exclusief verkocht bij uw lokale Dollar General. Koop het nu op als je net zo geobsedeerd bent als wij.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.