[UPDATED] McDonald’s krijgt Sued om zijn kauwgomloze mozzarellasticks

UPDATE: 3 februari 2016 om 12:28 uur.

McDonald’s maakt nu deel uit van een class-action-rechtszaak over Cheesegate 2016. In een klacht die gisteren werd ingediend, eist een man uit Californië ten minste $ 5 miljoen aan schadevergoeding voor alle klanten in 40 staten die mozzarella-sticks zonder kaas hebben gekregen.

De zaak is dat niet net over de mozz-sticks die als “lege schelpen” of “gebakken lucht” werden geserveerd. Nee, het beweert dat de kaas die ze gebruikten meer dan 3 procent zetmeel bevat, en daarom adverteerde McDonald’s ten onrechte toen ze beweerden dat de sticks “100 procent mozzarella” bevatten.

Er is nog geen reactie van de fastfoodketen met betrekking tot de zaak; het merk heeft echter al de ‘roll-out glitch’ met de kaasloze stokken aangepakt, verklarend dat de mozzarella op de een of andere manier tijdens het kookproces was weggesmolten.

ORIGINELE POST: 28 januari 2016 om 12.52 uur.

In november waren de fans van McDonald’s bang dat de hamburgerketen in het nieuwe jaar mozzarella-sticks aan het menu zou toevoegen. Met slechts $ 1 wordt een drietal gebakken mozzarella-kaasreepjes geleverd met marinara-saus om te dippen. Maar klanten die de snack hebben besteld, zijn woedend zodra ze een hapje hebben genomen. Blijkbaar mist de nieuwste toevoeging van de Golden Arches een essentieel ingrediënt: de mozzarella.

Woedend dat hun mozzarella-sticks kaasloos zijn, klanten naar Twitter om te klagen. En McDonald’s is gebombardeerd met foto’s van wat lijkt op lege schelpen gemaakt van broodkruimels.

Hoewel dit een beetje grappig is (we wachten om te zien wanneer #wherhechezen viraal gaan), is het ook buitengewoon raadselachtig. Als de beschuldigingen van ‘gefrituurde lucht’ van deze klanten kloppen, hoe zou zo’n ogenschijnlijk eenvoudige fout dan nog niet gecorrigeerd zijn? Ik bedoel, de mozzarella-sticks staan ​​nu bijna een maand op het menu bij restaurants in het hele land.

Voor de goede orde bestelden we twee sets dollar-mozz en bevatten alle zes de sticks feitelijk kaas.

McDonald’s heeft niet onmiddellijk op onze vragen gereageerd, maar we zullen deze post bijwerken omdat er meer informatie over Cheese-gate beschikbaar komt.

Update, 15:39 uur:

Vertegenwoordigers van McDonald’s hebben gereageerd met een officiële verklaring over de niet-zo-goedkope snacks: “We zijn ons bewust van een klein aantal zorgen van onze gasten over onze Mozzarella Cheese Sticks. In deze gevallen zijn we van mening dat de kaas is gesmolten tijdens het bakproces in onze keukens en mag niet worden geserveerd. Onze excuses voor alle klanten die mogelijk zijn getroffen. We werken eraan dit in onze restaurants op te lossen. “

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

82 − 80 =