[UPDATE] Taco Bell’s Insane Naked Egg Taco komt naar alle locaties

UPDATE: 15 augustus 2017 om 10:58 uur EST

Na een succesvolle testrit in Michigan dit voorjaar, brengt Taco Bell officieel de Naked Breakfast Taco naar alle Taco Bell-locaties vanaf 31 augustus..

De naakte taco gebruikt een gebakken ei voor de schaal en is gevuld met kaas, worst of spek en knapperige in blokjes gesneden aardappelen. Het wordt geserveerd met een halve mouw, dus je handen zullen niet te vettig zijn na het afbranden van een van deze naar beneden, maar als je echt tegen het lege concept bent, kun je het bestellen in plaats van een platte broodbrood.

Taco Bell serveert de taco’s individueel voor $ 1,99, of als combo voor $ 3,99, die wordt geleverd met koffie of medium drank en een hash brown of twee Cinnabon Delights.

Taco Bell onthult het nieuwe ontbijtgerecht met serieuze fanfare en biedt klanten in vier steden de mogelijkheid om een ​​tafel te reserveren in Taco Bell en de taco’s vroeg uit te proberen. De “Bell & Breakfast” -evenementen zullen worden gehouden in New York op 17 augustus, Laguna Beach op 25 augustus, Austin op 26 augustus en Chicago op 27 augustus. Reserveringen kunnen worden gemaakt op OpenTable.

Terwijl je daar bent, vraag je om wat ontbijtsalsa aan de zijkant.

beeld

Taco Bell

ORIGINELE POST: 06 april 2017 om 17.46 uur. Est

Taco Bell komt constant met nieuwe, over-the-top menu-items (kijkend naar jou, Naked Chicken Chalupa). Maar deze keer heeft de keten niet één, niet twee, maar drie nieuwe gerechten die je kunt proberen.

Om te beginnen is er een gloednieuw ontbijtitem dat de definitie van een tacoschaal opnieuw bedenkt. Het heet de Naked Breakfast Taco en het is gevuld met in blokjes gesneden aardappelen, worstjes brokkelig of spek, nacho-kaas en geraspte Cheddar. Maar de ster van dit ding is zeker dat het gefrituurde ei dat dient als de taco schaal.

beeld

Taco Bell

Zoals Consumerist meldt, wordt het ei gebakken en afgeplat en vervolgens gevormd in de vorm van een tacoschelp. Als u echter wilt dat uw Naked Breakfast Taco “wordt aangekleed”, bestelt u de taco gevuld in een flatbread. Om te beginnen zal TB de nieuwe creatie op 18 april testen op locaties in het Flint, MI-gebied.

beeld

Taco Bell

Dan is er de Loaded Taco Burrito. Zoals de naam al doet vermoeden, vervaagt deze baby de grens tussen taco en burrito. Gevuld met een dubbele portie gekruid rundvlees, sla, tomaten, geraspte kaas, krokante rode tortillastroken, zure room en avocado-ranch, wordt de snack in de hand gewikkeld in een warme bloemtortilla. De burrito gaat voor $ 1,49 en verschijnt op Taco Bell-locaties vanaf donderdag 6 april, Brand Eating-rapporten.

beeld

Taco Bell

De meest bizarre van de set is de Mexicaanse Crispy Chicken Pizza. Deze unieke maïskolf van Taco Bell is voorzien van een Mexicaanse pizzaschaal, saus van nacho-kaas, knapperige kip, Mexicaanse pizzasaus, een driekaasmelange en pico de gallo. Het wordt getest met klanten in Columbus, OH, vanaf 6 april.

beeld
Taco Bell

Volg Delish op Instagram.