[UPDATE] Je moet deze gekke nieuwe Simpsons Tic Tacs zien

Update: 6 oktober 2016 om 10:28 uur EST

Ferrero, het moederbedrijf van Tic Tac, heeft bevestigd dat er geen plannen zijn om Simpsons Tic Tacs naar de VS te brengen (althans voor zover nog). Womp womp. Pakketten zijn echter beschikbaar op eBay.

Oorspronkelijke bericht: 5 oktober 2016 om 14.53 uur. Est

Na het wereldwijd sturen van mensen naar een waanzinnige zoektocht naar Minion Tic Tacs afgelopen zomer, heeft het adembenemende merk duidelijk beseft dat mensen geobsedeerd zijn door het zien van de gezichten van hun favoriete personages op pilvormige snoepjes. Nu volgen ze de minions op met een andere iconische gele cartoonfamilie: The Simpsons.

Bekijk dit bericht op Instagram

#lego #legophotography #legominifigures #legostagram #legosimpsons #tictac #simpsons #simpsonstictac

Een bericht gedeeld door @ 80_bricks_around_the_world on

Ze zijn er in drie soorten – een Homer-box, een Bart-en een Marge-een (sorry, Lisa en Maggie-fans) – en ze hebben allemaal een andere smaak. Voor Bart is dat bubblegum. Marge krijgt een eerbetoon aan haar koningsblauwe bijenkorf, met snoepjes met bosbessensmaak. De Homer-editie lijkt echter de meest begeerde, omdat de smaak ervan de meest iconische Simpsons lijkt: Doughnut. Ja, Tic Tacs met een donutsmaak.

Bart Tic Tacs

YouTube / MegaFunTV

Helaas zijn de snoepjes momenteel alleen in Europa verkrijgbaar, met pakketten die opduiken in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Italië. We hebben contact gezocht met Ferrero, het moederbedrijf van Tic Tac, om te kijken of de traktaties uiteindelijk hun weg naar de kust vinden, maar nog geen antwoord hebben gekregen. (Als we dat doen, laten we je dat weten!)

Bekijk dit bericht op Instagram

Waar kan ik het krijgen ??? #tictac #simpsons #simpsonstictac #minionstictac

Een bericht gedeeld door Tony Chan (@m_tony_c)

Het is een spelbreker, maar ik heb geen koe, man. Zelfs als u geen buitenlandse vriend hebt die u een pakket kan mailen, is er nog steeds een manier om ze te bemachtigen. Er verschijnen al dozen op eBay, die voor $ 5,83 voor een enkel pakket verkopen, of $ 22 voor een set van alle drie de smaken.

Snoepverzamelaars en fans doen mee aan de actie door video’s met een unboxing op YouTube te plaatsen zoals je een beauty-shooter of een iPhone 7 zou doen.