[UPDATE] Het pop-uprestaurant Cheetos heeft een wachtlijst voor 1.000 personen

UPDATE: 15 augustus 2017 om 12:23 uur. Est

Wanneer je ieders favoriete junkfood combineert met een getalenteerde beroemde chef-kok, en de resulterende gekke gerechten slechts drie dagen beschikbaar hebt, zal de vraag hoog zijn.

Alle ongeveer 300 stoelen die beschikbaar zijn tijdens de driedaagse run van The Spotted Cheetah – die vandaag begint – zijn gereserveerd en de wachtlijst heeft meer dan 1.000 gasten bereikt, de Wall Street Journal rapporten.

Als je te laat was op het feest, wees gerust, wetende dat je kans was klein. Volgens de Frito-Lay-divisie van Pepsi waren OpenTable-reserveringen binnen zes uur na de aankondiging vorige week vol, meldde Grubstreet.

Als je echter echt een aantal Cheetos-geïnfundeerde recepten in je leven nodig hebt, is een digitaal kookboek nu online beschikbaar op de website van The Spotted Cheetah. Flamin ‘Hot Mac n’ Cheetos voor het avondeten is het.

ORIGINELE POST: 8 augustus 2017 om 18.30 uur Est

Cheetos hebben een lange weg afgelegd sinds hun dagen als Britekspears ‘benzinestation sidekick. Dankzij Mac ‘N Cheetos van Burger King, Flamin’ Hot Cheetos Bagels en tal van internet-hacks staan ​​de goedkope chips weer in de schijnwerpers en maakt het merk er het beste van.

Een full-on Cheetos-restaurant, The Spotted Cheetah, komt deze maand slechts drie dagen naar New York City. Van 15 tot 17 augustus is het restaurant geopend in Tribeca, met een menu gemaakt door de beroemde chef-kok Anne Burrell.

Burrell heeft een serieus gekke menukaart samengesteld met vier hapjes, vier voorgerechten en drie desserts, die allemaal een variatie hebben op Cheetos, inclusief Hot Cheetos en White Cheddar Cheetos.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is HIER! The Spotted Cheetah, een Cheetos restaurant, opent in NYC en neemt nu reserveringen aan! Reserveer je plek om deze gerechten te ervaren terwijl je kunt! www.TheSpottedCheetah.com

Een bericht gedeeld door Chester Cheetah (@cheetos) op

Als je het geluk hebt om een ​​reservering te maken (ze zijn beschikbaar op OpenTable), kun je kiezen uit voedingsmiddelen zoals Cheetos Meatballs, Purrfectly Fried Green Tomatoes, Cheetos Mix-ups Crusted Chicken Milanese en Cheetos Sweetos Crusted Cheesecake. Zorg dat je gepompt raakt en zorg dat je je Cheetos-handschoenen bij de hand hebt.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 2 = 7