[UPDATE] Chick-fil-A test pittige kipstrips

UPDATE: 15 augustus 2018 om 3:07 uur.

Bijna een jaar geleden waren bewoners van Philadelphia, Centraal-Texas en Zuid-Texas de eersten die Chick-fil-A’s Spicy Chick-n-Strips probeerden. Nu, Phoenix, AZ begint met plezier, met een nieuwe testronde vanaf 25 augustus. De oorspronkelijke drie testlocaties kunnen de strips nog steeds bestellen.

De vurige strips zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 4 stuks en worden geserveerd met uw favoriete dipsaus. Deze test zal bepalen of ze nationaal naar het menu komen, dus voor de liefde van god Phoenix, GA KIP!

ORIGINELE POST: 17 oktober 2017

Na het ontvangen van talrijke verzoeken voor meer pittige opties van klanten, test Chick-fil-A twee nieuwe pittige menu-items, waaronder Spicy Chick-n-Strips en een Gegrilde Spicy Chicken Deluxe Sandwich, beginnend in geselecteerde steden vandaag.

GERELATEERDE VIDEO:

Als je de Spicy Chick-n-Strips wilt proberen, moet je naar Philadelphia, Centraal Texas of Zuid-Texas gaan, terwijl de Grilled Spicy Deluxe Chicken Sandwich alleen te vinden is in Orlando, St. Louis en Knoxville.

beeld

Chick-fil-A

“We hebben van onze klanten gehoord hoeveel ze houden van ons huidige pittige menuaanbod, dus we zijn erg enthousiast om ze nog meer pittige smaakopties te geven”, zegt Kanika Patrick, manager van menu-ontwikkeling bij Chick-fil-A . “We hopen dat onze gasten in de teststeden de nieuwe Spicy Chick-n-Strips en de Gegrilde Spicy Deluxe Chicken Sandwich zullen proberen en ons laten weten wat ze denken. Hun feedback zal ons helpen bepalen of we de nieuwe voorgerechten in het hele land zullen uitrollen. in de toekomst.”

beeld

Chick-fil-A

De Spicy Chick-n-Strips zijn als de originele versie die een tandje hoger is gekomen met een pittige mix van pepers, terwijl de Grilled Spicy Chicken Deluxe Sandwich is gemaakt met een gegrilde kippenborst gemarineerd in een pittige smaak en geserveerd met een nieuwe Cilantro Lime Sauce.

Aangezien een grotere uitrol van deze pittige kipproducten afhankelijk is van hun succes in de teststeden, als je in die steden woont, doe dan alsjeblieft je plicht zodat de rest van ons deze heerlijk klinkende maaltijden eens kan uitproberen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.

Добавить комментарий

*

8 + 1 =