U kunt nu pannenkoekschuifregelaars bestellen bij IHOP

IHOP heeft zojuist een nieuw Creations-menu gelanceerd, en het neemt ontbijtsandwiches naar een zoet nieuw niveau. Van de zes nieuwe voorgerechten zijn er twee die we vooral graag willen leren kennen: de Signature Pancake Sliders en de Ultimate Waffle Stack. Beide klinken als iets dat is bedacht door een dronken student, maar in tegenstelling tot goedkope pop-taarten klinken ze eigenlijk goed.

Pancake Sliders gebruiken pannenkoeken met zilverdollar als brood voor een ontbijtsandwich gevuld met een roerei-omelet, kalkoenworst, spek, Amerikaanse kaas en een zoet esdoornglazuur. De Wafelstapel lijkt erg op elkaar, behalve dat het spek heel moeilijk wordt. Er zijn zes plakken tussen de Belgische wafeldriehoeken, evenals twee eieren, witte cheddar en hetzelfde zoete esdoornglans.

beeld

IHOP

De Create Your Own Melt is iets minder rijk aan een optie, met een klassiek ontbijtsandwich tussen twee sneetjes zuurdesem. Samen met eieren en kaas, kunt u kiezen tussen ham, spek, geraspte maïs, of poblano pepers en uien.

beeld

Met dank aan IHOP

Andere nieuwe menu-items van Creations zijn Homestyle Corned Beef Hash, Buttermilk Biscuit and Gravy en een Southwest Scramble, die nu allemaal in restaurants beschikbaar zijn. Als je binnenkort naar IHOP gaat, kun je ook hun nieuwe internationaal geïnspireerde stacks proberen, gemaakt ter ere van het 60-jarig jubileum van het ontbijt..

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 7