Totino gaat Mac-en-kaas pizzarollen vellen

beeld

Totino’s

Als je een kind was in de jaren ’90 of begin 2000, waren de pizzabroodjes van Totino minstens 30 procent van je dieet. Ontelbare uren van Scooby Doo en Kim Possible of onverkorte marathons van videogames werden van brandstof voorzien door deze hapklare slechte jongens. En hoewel het pakket zegt te wachten tot ze afkoelen voordat ze het eten, hebben we allemaal het dak verbrand, onze mond tenminste één keer proberen te chowen voordat onze vrienden ze allemaal weghaalden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het gaat goed met mij gaat het goed.

Een bericht gedeeld door Pete Zaroll (@totinos) op

Maar als deze wandeling over je herinneringen niet genoeg is om je eeuwige nostalgie te genezen, kun je binnenkort naar de vriezer van alle supermarkten bij jou in de buurt rennen en een gloednieuwe pizza-rolsmaak krijgen. We verwelkomen de nieuwe Macaroni & Cheese met Bacon-pizzarollen met open armen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Game-wisselaar. �� �� Abonneer je op mij op YouTube! (Link is in mijn bio) �� Vind mij op Facebook! �� Volg mij op Twitter! #food #foodexplorer #totinos #totinospizza #pizzarolls #macandcheese #macaroniandcheese #bacon #junkfood #carbs #foodgasm #nomnom #munchies #forkyeah #instafood #feastagram #iifym #flexibledieting #powerlifting #crossfit #bodybuilding #naturalbodybuilding #fit #fitspo #fitfam #iifym # macro’s

Een bericht gedeeld door Eric Koenreich (@familyfooddude)

En hoewel de eerste verzending is uitgevallen, vertelde een woordvoerder Thrillist dat onze nieuwe snackobsessie pas in oktober beschikbaar zal zijn. Wanneer de snack eindelijk in de winkel ligt, worden ze verkocht in de traditionele 40 of 90 count bags, die meestal voor $ 9 of minder lopen.

VOED JE OBSESSIE: Totino Pepperoni Pizza Rolls, $ 5; amazon.com

Deze nieuwe smaak komt op het perfecte moment, rekening houdend met de obsessie van Amerika met alle dingen die mac ‘n’ cheese een all time high heeft bereikt. Dit is zonder twijfel het geven van een run voor zijn geld aan Pizza Hut’s Mac ‘N’ Cheese Stuffed Crust pizza. Gelukkig toekomst tussendoortjes!

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.