The Insane Sam’s Club Hack De meeste mensen weten het niet

Net als Costco is Sam’s Club een plek om door de spelonkachtige gangpaden te slenteren op bulkartikelen en gratis monsters – maar om een ​​aankoop te doen, moest je altijd een lidmaatschap hebben. Dankzij de magie van online winkelen, is er nu een manier om dat te doen.

Sam’s Club heeft deze week een samenwerking aangekondigd met Instacart waarmee elke shopper in de gebieden Austin, Dallas-Fort Worth en St. Louis boodschappen, huishoudelijke artikelen en kleine apparaten kan kopen vanaf hun telefoon of online – geen lidmaatschap vereist. Met de service kunnen voedselproducten zoals producten, vlees, diepvriesproducten en producten van Sam’s Club’s eigen merk Member’s Mark in slechts een uur worden geleverd (inclusief de Jumbo Cinnamon Roll, FYI).

Terwijl je dat niet doet nodig hebben een Sam’s Club-lidmaatschap om via Instacart te bestellen, u zult betere deals krijgen als lid. Volgens een persbericht kunnen Sam’s Club-leden hun lidmaatschapsnummer op Instacart opslaan om “lidmaatschapsprijzen en lagere prijzen die alleen leden ontvangen voor items” te ontvangen.

beeld
Instacart

Nog een voordeel: bezorging kan prijzig worden als u geen lid van Instacart Express bent. Voor $ 149 per jaar krijgen Express-klanten onbeperkte gratis bezorging voor alle bestellingen van meer dan $ 35. Die jaarlijkse vergoeding is steil in vergelijking met Sam’s Club’s – $ 45 voor Club-lidmaatschap en $ 100 voor een Sam’s Plus-lidmaatschap (waardoor je gratis verzending krijgt van de Sam’s Club-website) – maar als je Instacart regelmatig gebruikt en graag winkelt bij verschillende supermarkten, het is het misschien waard.

Als je het Express-lidmaatschap niet hebt of minder dan $ 35 aan goederen koopt, is de levering doorgaans $ 9,99, hoewel het tijdens drukke tijden kan stijgen.

beeld

Instacart

Hoewel het tot nu toe alleen in drie steden beschikbaar is, probeert Sam’s Club de service uit te breiden naar miljoenen huishoudens in de Verenigde Staten tot 2018 en daarna.

Tussen Instacart, levering van Amazon Fresh en Whole Foods en diensten zoals Shipt, is er zeker geen tekort aan manieren om uw boodschappen digitaal te krijgen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.