TGI Fridays verkoopt een cocktail in beperkte oplage om u te helpen Zwarte Vrijdag te overleven

Geen enkele hoeveelheid mentale voorbereiding, coupon-knippen en mall-floor-plan-memorizing kan een persoon echt voorbereiden op de waanzin die Black Friday is. Elk jaar verschijnen er verhalen over het feit dat mensen zich volledig laten overgeven aan het nieuwste must-have-cadeau, of het nou Tickle Me Elmo, Furby of Turbo Man is. Oké, die laatste zou beperkt kunnen zijn tot het zilveren scherm, maar de uitdaging blijft: met grote kortingen komt een geweldige test van je wilskracht. En gezond verstand.

Aan het eind van een lange dag winkelen, heb je waarschijnlijk zin in een stevige drank. Tenminste, daar investeert TGI Fridays op, met de release van een Black Friday specialiteitscocktail in beperkte oplage. Het is een inktzwarte kleur, gegarneerd met stukjes sinaasappel en een wig van citroen, maar laat de kleur niet voor de gek houden – het smaakt net als een Long Island Iced Tea, want dat is in wezen wat het is.

TGI Fridays

TGI vrijdag

KOOP HET NU: Geschenkkaart van TGI Fridays, $ 25- $ 100; Amazone

De ketting combineert actieve kool (het geheim achter die gotische zwarte ijshoorntjes die eerder dit jaar trending waren) met Sweet & Sour-mix om die beklijvende tint te krijgen.

Called The Black Friday, de drank wordt verkocht voor $ 5 van vrijdag 24 november tot en met zondag 26 november in deelnemende restaurants.

TGI Fridays

TGI vrijdag

Als LIT’s niet jouw ding zijn, laat de keten ook een lijn van over-the-top milkshakes vrij – die je spiked kunt bestellen – voor de feestdagen. Elke shake staat vol met traktaties, zoals geroosterde marshmallows, graham crackers, suikerkoekjes en snoeprietjes. Je kunt bartenders een shot van vanille-wodka of cognac aan de shake toevoegen om je echt in de vakantie-geesten te krijgen.

GERELATEERDE VIDEO:

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.