Taco Bell test een Mexicaanse pizza crunchwrap

Laat het over aan Taco Bell om erachter te komen hoe je een van de populairste items in een andere kunt stoppen. Net als de Doritos Cheesy Gordita Crunch ervoor, of de inside-out Naked Chicken Chalupa, klinkt de Mexican Pizza Crunchwrap als iets dat is bedacht door een universiteitsstoner. Het is dus duidelijk dat de goede mensen van Twitter het proberen te proberen.

De nieuwe Crunchwrap, nu getest in Oklahoma City, OK, zet een volledige Mexicaanse pizza in een gegrilde bloemtortilla. Dat zijn twee Mexicaanse pizzabodems, gekruid rundvlees, bonen, nacho-kaassaus, pizzasaus, tomatenblokjes en een drie-kaasmix. Diepe adem.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer je je Taco Bell neemt om te gaan.

Een bericht gedeeld door Taco Bell (@tacobell)

Als je jezelf in Oklahoma vindt, kun je een van deze handheld-pizza’s op eigen kracht proberen voor $ 3,49, of als onderdeel van de $ 5-doos van Taco Bell. De doos wordt geleverd met een Mexicaanse pizza crunchwrap, twee knapperige taco’s en een medium drankje.

Zoals bij alle geteste items, zou het, als het populair is, later dit jaar naar meer winkels kunnen gaan. Dit is te hopen, voor het geval je het hebt gemist, we zijn GROTE fans van de OG crunchwrap:

Volg Delish op Instagram.