Suikerspindruiven worden nu verkocht bij Costco, dus u kunt de zomer volstoppen

Goed nieuws voor iedereen die van hun fruit houdt, vermomd als snoep: suikerspin-druifseizoen duurt nu bijna de hele zomer lang. Grapery – het Californische bedrijf dat ons in 2015 kennismaakte met druivensuikerrassen – zal het ras verkopen van 10 augustus tot 20 september, terwijl Divine Flavor, een familiebedrijf met activiteiten in Californië, Arizona en Texas, ze heeft in mei en juni.

In het geval dat je de boot op deze gemist hebt, zijn het pitloze groene druiven die smaken net als de handgesponnen suiker die je op een carnaval zou vinden. Ze zijn gemaakt door verschillende soorten druiven te kruisen en komen alleen rond in de zomer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zoals snoepjes met fruitsmaak? Probeer deze fruit met snoeparoma – Organic Cotton Candy Seedless Grapes, verkrijgbaar in bepaalde Costco-magazijnen.

Een bericht gedeeld door Costco (@costco) op

Gelukkig zijn beide merken te vinden in bulkwinkels, dus die vervelende maand in juli waar ze kunnen zijn Neet in de winkels liggen is eigenlijk onbewezen. Bevroren druiven die naar carnaval eten smaken? Meld ons aan.

Vorig jaar werden de suikerspindruiven van Grapery rond augustus in Sam’s Club gevonden. Als uw lidmaatschapsdollars naar Costco gaan, zult u blij zijn te weten dat de grote kistenwinkel de druiven nu op geselecteerde locaties verkoopt. Volgens Divine Flavour zijn de druiven verpakt in twee-en drie-pond clamshell dozen en 16 pond zakken. Je kunt de magische bonen ook vinden in sommige winkels van Wegman, Publix, Kroger en Fresh Market.

Volg Delish op Instagram.