Starbucks opent zijn eerste Amerikaanse signeerwinkel voor de dovengemeenschap

Twee jaar geleden opende Starbucks een Signing Store – een die is ontworpen om mensen met gehoorverlies aan te nemen en een gemakkelijkere koffiebestellingservaring voor hen te creëren – in Maleisië komt het concept eindelijk naar de VS In oktober zal Washington DC de eerste Amerikaanse stad zijn met een Starbucks die geschikt is voor dove en slechthorende mensen.

beeld

Starbucks

Starbucks is van plan 20 tot 25 partners in dienst te nemen (wat zij hun werknemers noemen) – die allemaal vloeiend spreken in American Sign Language (ASL), of ze nu hardhorend zijn of niet. Velen zijn vorig jaar afgereisd naar de winkel in Kuala Lumpur, Maleisië om het model beter te begrijpen. Dat speelt zich af in gelijkvormigheid met ontwerpaanpassingen, waaronder een open plattegrond – voor betere communicatie – en reflecterende oppervlakken met een laag reflecterend vermogen.

beeld

Starbucks

Alle illustraties op de D.C.-locatie worden ook door een dove artiest ontworpen, net als de aangepaste mok die daar wordt verkocht. Aan het loket dragen dove barista’s schorten geborduurd met “ASL”, en horende partners zullen schorten hebben die “I Sign” lezen – beide gemaakt door een dove leverancier. Drinkbestellingen worden ondertekend wanneer ze klaar zijn voor afhaling, maar er zijn bestellingsopties voor beginnende ondertekenaars.

The Signing Store bevindt zich op 6e en H, nabij de Gallaudet University, een privé-universiteit voor doven en slechthorenden.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, $ 30, amazon.com