Starbucks geeft vandaag gratis koude brouwsels en andere koude drankjes weg

In de zomer draait alles om sangria, rosé, ijskoffie en ijsthee. En Starbucks heeft onze oproepen voor alles wat gekoeld is met gratis ijsdrankjes vandaag beantwoord.

Zoals Thrillist rapporten, als onderdeel van de populaire Happy Hour-deal van Starbucks, biedt de koffieketen een koopje aan, krijg een gratis deal op ijsdrankjes. De deal is alleen beschikbaar op donderdag 16 augustus en bevat koude dranken zoals ijskoude espresso-dranken, cold brew, Starbucks Refreshers, ijsthee en ijskoffie – maar niet Frappucinos.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is heet. Koud brouwpersoneel te hulp! �� #ColdBrew ☁️ # ColdFoamColdBrew ✨ # VanillaSweetCreamColdBrew

Een bericht gedeeld door Starbucks Coffee ☕ (@starbucks)

De deal is beschikbaar na 15.00 uur, waardoor het de perfecte oplossing is voor die halverwege de middag. Bovendien hoeven de twee drankjes niet hetzelfde te zijn, dus je kunt twee verschillende drankjes krijgen voor je BOGO-deal als je hart dat wenst, of delen met een vriend die jouw liefde voor cold brew niet deelt.

Om het Happy Hour te verzilveren, hoeft u zich alleen aan te melden voor Starbucks Rewards en uw barista de promotiecode voor het Happy Hour te laten zien wanneer u bestelt, of deze toe te passen op uw app wanneer u vooruit bestelt.

En als je helemaal in de zomer bent en je alleen maar een Pumpkin Spice latte wilt, hoef je niet veel langer te wachten. Business insider beweert dat alle dingen die pompoenspice is, op 28 augustus bij Starbucks terug moeten komen.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

2 + 7 =