SCOTUS Nominee Brett Kavanaugh’s keuze uit pasta-toppings is schokkend voor mensen

Luister, er is genoeg te zeggen over Brett Kavanaugh, maar van alle dingen aan beide kanten van het gangpad om te bespreken, kiezen velen ervoor om zijn voorkeur voor pastasaus, die, per Yale Daily News, is … ketchup. 🙁

“Maar als het om eten ging, vond het toekomstige Hooggerechtshof nauwelijks iets tastbaars,” vertelde een oude vriend van de wet school van Brett de krant:

Kavanaugh was een ‘saaie eter’, legde zijn kamergenoot uit, die zijn pasta nooit met iets exotischer dan tomatensaus of ketchup bovenop at. Bij bezoeken aan Yorkside Pizza na late nachten op Toad’s Place – de vrienden gingen niet vaak, zei Kerstmis, aangezien Kavanaugh “beperkte dansbewegingen” had – de jury’s pizza moest gewone kaas zijn, of soms gewoon pepperoni. Toen hij spaghettisaus had, was het ragu – hij wilde niets pittiger dan dat.

Het is ver van mij om hier te zitten en te vertellen dat iemands mening over een bepaalde combinatie van voedingsmiddelen walgelijk is, maar Pasta à la Ketchup is waarschijnlijk een van de meest universeel gehate combinaties van voedingsmiddelen op het internet. Dat komt waarschijnlijk omdat pasta magisch is en zoveel mogelijkheden biedt en ketchup overweldigend is en bedoeld is om te worden gegeten met een goedgemaakte biefstuk, wat toevallig een combo is waarvan de BFF van de SCOTUS nom toevallig geniet.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAFDelish Cookbook, amazon.com