Robert DeNiro heeft Donald Trump verbannen uit al zijn restaurants

Nobu is misschien bekend bij millennials als de sushi-plaats Kardashians ‘en De heuvels sterren komen vaak voor, maar het heeft een veel glamoureuzer Hollywood-achtergrond: de legendarische acteur Robert DeNiro richtte in 1994 de restaurant-gedraaide hotelketen op met Nobu Matsuhisa en Meir Teper. De drie werken nog steeds samen vandaag, met drie nieuwe eigenschappen die deze maand worden geopend.

Bij de lancering van het Nobu Marbella Resort in Spanje vorige week, de Dagelijkse mail sprak met DeNiro over wanneer hij met pensioen gaat – spoiler: het is niet snel – en zijn minachting voor president Trump. Volgens de nieuwssite drong DeNiro erop aan dat hij Trump nooit in een van de Nobu-restaurants zou laten. ” Chef-kok Nobu antwoordde blijkbaar voor de grap: “Het is mijn droom dat Trump naast Bob gaat zitten om ze sushi te maken!” Nog steeds zenuwachtig dat mensen DeNiro ‘Bob’ noemen, maar dat is niet belangrijk.

De acteur heeft zijn mening voor de president duidelijk gemaakt. Hij is verschenen Saturday Night Live als speciale raad Robert Mueller, en eerder op de dag meldde de Daily Mail over Trump: “Het kan me niet schelen wat hij wil. Als hij een restaurant binnenloopt waar ik was, zou ik naar buiten lopen.” We hebben Nobu benaderd voor commentaar, maar hebben nog niet gehoord.

Ondanks zijn notoir kieskeurige eetgewoonten, dineerde Trump in 2013 in Nobu Moskou, meldt The Hill. Hij was in Rusland voor de Miss Universe-verkiezing.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

18 + = 27