Reese’s gedipte pretzels bestaan, en bereid je voor om de hele tas te eten

De fans van Reese zijn gezegend met een veelheid aan nieuwe snacks in de afgelopen paar maanden: Good Humor maakte ijsbars, Reese’s gevulde Reese’s Pieces in een candybar en Yoo-Hoo kwam met een pindakaasdrankje dat smaakt net als de snoep gangpad fave. In de stroom van nieuwe producten werd één cruciale snack over het hoofd gezien: Snipe’s Reese’s gedoopte pretzels.

Deze zoutzoete pretzels werden voor het eerst gezien in 2017, maar we misten op de een of andere manier de boot op hun bestaan. Nadat we dit weekend een feloranje zak in een supermarkt hadden gezien, moesten we dat uiteraard delen. Volgens de zak worden de pretzels van de bijtdiepte ondergedompeld in snoepjes van pindakaas en besprenkeld met melkchocolade. Als je deze niet op elke filmavond wilt opeten, kan ik je niet vertrouwen.

beeld

Madison Flager

KOOP NU $ 6, Hershey’s Dipped Pretzels, amazon.com

Als je meer van een pure chocolaatje houdt, is er ook een versie van Hershey gemaakt met Snyder’s Pretzels gedrenkt in melkchocolade en gemotregend met pure chocolade.

Beide tassen zijn online verkrijgbaar via Amazon, Office Depot en Walmart. Je kunt nog steeds wat vinden in je lokale supermarkt (Publix heeft ze!) – we staken Snyder-Lance uit om te kijken of de tassen nog steeds regelmatig gevuld zijn, maar nog niet gehoord hebben.

Volg Delish op Instagram.