Red Lobster heeft net een gloednieuw menu gelanceerd

Het is uit met de oude en in met de nieuwe over in Red Lobster. Het visrestaurant heeft net een gloednieuw menu gelanceerd met vernieuwde voorgerechten en wereldwijd geïnspireerde hoofdgerechten. Het nieuwe menu werd maandag officieel gelanceerd en introduceerde een handvol nieuwe creaties, zoals Loaded Seafood Fries en Dragon Shrimp. Dus nu zijn er nog meer heerlijke gerechten die je naast je geliefde Cheddar Bay Biscuits kunt eten.

In de nieuwe serie items van Red Lobster zijn twee nieuwe secties toegevoegd, Proefplaten en wereldwijd geïnspireerde voorgerechten. Afgezien van de eerder genoemde geladen zeevoedselgerechten, bevat het gedeelte Proeverijzers van het menu gerechten zoals Yucatan-garnaal, kleine rode kreeftrollade, Dragon Broccoli en garnalenpotstickers, terwijl u gerechten als zuidwestelijke taco’s, Yucatan Tilapia en garnalen vindt, en Pub-Style Fish and Chips in het gedeelte met de Wereldwijde inspiratie.

“Red Lobster staat bekend als een bestemming voor speciale gelegenheden en voor onze seafood-evenementen – zoals Lobsterfest en Endless Shrimp – en we willen dat onze gasten naar ons blijven komen voor die. Terwijl we met onze gasten praatten, hebben we ook gehoord dat ze willen om vaker vis bij ons te eten voor andere gelegenheden en op verschillende manieren, “de president van Red Lobster, Salli Setta, zei in een release. “We zijn enthousiast over dit nieuwe menu omdat het onze gasten nieuwe manieren biedt om van zeevruchten te genieten voor meer gelegenheden en verschillende smaken te ontdekken tegen een betaalbare prijs.”

Volgens een persbericht zijn proefplaten allemaal verkrijgbaar voor een gemiddelde prijs van $ 4,99, terwijl de wereldwijd geïnspireerde voorgerechten zijn geprijsd tussen $ 10.49 en $ 16.99.

beeld

rode kreeft

Deze nieuwe toevoegingen klinken absoluut heerlijk, maar je kunt natuurlijk ook zelf oordelen over jezelf. Als je er klaar voor bent, zijn al deze items vanaf vandaag beschikbaar.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.