Pumpkin Spice Cheerios staan ​​op het punt om je ochtenden wat extra pit te geven

UPDATE: 2 augustus 2017 om 14.14 uur.

De favoriete herfstsmaak van iedereen duikt al in om de glans van de zomer te stelen. Nadat een aantal klanten met scherpe ogen een reeks pompoenenspekproducten (karamels, koffiemelk, koekjes) zagen in hun supermarkten, kregen we het officiële woord van Cheerios dat de geliefde PSL-geïnspireerde smaak deze maand een comeback zou maken.

Dat klopt, je kunt planken schuren voor de herfstgranen – die gemaakt zijn met volle granen, echte pompoenpuree, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat – en je zult hoogstwaarschijnlijk slagen, zoals een vertegenwoordiger van het merk ons ​​heeft verteld dat zal vanaf deze maand voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.

Denk dat het tijd is om je leukste sweaters uit te graven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze zijn baaackkk ������De geruchten zijn waar – >> PSPICE-cheerios zijn weer in actie voor herfst 2017! (Ze waren vorige week bij mijn supermarkten!) �������� Om deze tijdige terugkeer te vieren, heb ik deze griezelrepen met pindakaas gemaakt! ����������En ze gaan zo: ���� Mix 1 + 1/2 c. Pompoenspies cheerios w / 1/2 kopje ongezoete kokosvlokken, 1/2 c. Ouderwetse haver, 1/4 c. Pepitas, 1 el. Hennepzaadjes, & 1 el. Chia zaden. Opzij zetten. Verwarm 1/2 c. @earthbalance kokosnoot pindakaas w / 1/2 c. honing tot gecombineerd. Haal van het vuur en roer er 1 eetl. Pumpkin pie spice, 1 theelepel. Vanille, & 1/4 theelepel. Zout. Roer in een droge mix en giet het in vierkante bakvorm. Bevries gedurende 30 minuten en dan pompoen spice feest het UP! ��������

Een bericht gedeeld door Maggie Michalczyk, RDN (@onceuponapumpkin)

ORIGINELE POST: 20 april 2016 om 12:22 uur.

Zet je schrap, PSL-fanatici! Als je op zoek bent naar de perfecte aanvulling op die langverwachte pompoenkruid K-cups, zul je de nieuwste creatie van generaal Mills leuk vinden: Pumpkin Spice Cheerios. De magische mix van warme, herfstkruiden zal weldra die volnerf-O’s verfijnen die we als kinderen hebben gehouden, en ze staan ​​op het punt de Honey Nut-variëteit uit het water te blazen … eh, melk.

Pompoen Spice Cheerios

General Mills Inc.

General Mills introduceerde vorig jaar glutenvrije Cheerios en Cheerios Protein, maar smaken met een beperkte oplage zijn zeldzaam. Het merk hoopt dat de meest populaire smaak de verkoop zal helpen stimuleren na een inzinking in de afgelopen paar jaar. (Yep, granen is nog een ander voedsel waar millennials niet voor zorgen.) Cheerios staan ​​niet bepaald op onze lijst met de beste suikergraanproducten ooit, maar we verwachten dat de herfstsmaak zoet zal zijn met een vleugje kruiden. Zoek naar Pumpkin Spice Cheerios op planken rond Labor Day dit jaar, net op tijd voor het truiweer!

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

34 − = 25