Pizza Hut wil elke dag een vakantie worden (Triple Treat)

Bij het nadenken over het snel naderende vakantieseizoen en al het heerlijke eten dat het brengt, is pizza waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. In een seizoen gedomineerd door pompoenpuree en alle dingen appel, is Pizza Hut met de nieuwe Triple Treat Box naar het (letterlijke) bord gegaan. Voor slechts $ 19,99 bestellen we misschien een van deze voor het avondeten.

beeld

pizza Hut

Dit aangepaste vak met drie niveaus, met een vakantiethema, is vanaf vandaag verkrijgbaar en bevat twee pizza’s met een gemiddelde toplaag, een order van breadsticks of smaaksticks en een Hershey’s Ultimate Chocolate Chip Cookie. De pizza’s kunnen worden aangepast met uw keuze van toppings, sauzen en korst smaken (we zijn helemaal over de honing Sriracha en Smokehouse BBQ). Soepstengels zijn een van de best verkopende artikelen van de keten, maar je kunt ze vervangen in je Treat Box voor Smaaksticks zoals geroosterde Parmezaanse kaas of Fiery Red Pepper. De pizza-sized cookie, een vrij recente toevoeging aan het menu van Pizza Hut, zit vol met chocoladeschilfers van Hershey en is gegarandeerd een publiekstrekker.

Pizza Hut, bedoeld om verlichte stress te verlichten, introduceerde de Triple Treat Box als een eenvoudige maaltijd om te delen met je familie en gasten van buiten de stad, en zei dat elke dag een vakantie zou moeten zijn. Het is feestelijk ingepakt in een speciale doos, dus het is ook een perfect geschenk voor de pizza-liefhebber in je leven. Als je je schuldig voelt over de carb-binge waar je aan begint, heeft Pizza Hut kunstmatige smaken en kleuren uit de kernpizza’s verwijderd, de eerste nationale pizzaketen om dat te doen. En heb je het niet gehoord? Je zou zelfs afvallen.

beeld

Giphy

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 3