Panera voegt verse eieren toe aan zijn nieuwe ontbijtsandwiches

Als onderdeel van het streven van Panera Bread om schonere voedselopties te bieden, promoot de keten dat de broodjes voor het ontbijt zijn gemaakt met 100 procent echte eieren. Als je denkt, wacht, wat dienden ze eerder??, je vindt misschien niet leuk wat je gaat horen – tenminste niet over de voedingsmiddelenindustrie in het algemeen.

Als je een eiersandwich bestelt bij een fastfoodrestaurant, is de kans groot dat je iets krijgt dat dat wel is gedeeltelijk een ei, maar ook veel andere dingen. (Voorbeeld: bekijk deze uitsplitsing van ingrediëntenlijsten van grote ketens van NorthJersey.com.) Sojaboonolie, xanthamgom, wei, botersmaak, citroenzuur en veel meer ingrediënten die moeilijker uit te spreken zijn, vinden hun weg naar de ” ei “gedeelte van een spek-ei-en-kaas. Panera heeft altijd een echt ei op zijn boterhammen gediend, maar gezien het feit dat de eieren van concurrenten vijf of meer ingrediënten bevatten, vond het merk het hoog tijd dat het de wereld liet weten.

Veel ontbijtbroodjes arriveren ingevroren op fastfoodlocaties en worden opnieuw verwarmd voordat ze worden geserveerd, waardoor additieven nodig zijn om dingen als kleur en smaak te behouden. Het is logisch, maar het is ook indrukwekkend dat Panera de status-quo verandert.

Nieuwe broodjes van Panera komen met een extra groot, versgebarsten ei op bestelling klaargemaakt. Ze komen te gemakkelijk, maar je kunt vragen dat ze worden gemaakt zoals je wilt (gefrituurd, verhaspeld, enz.).

beeld
Panera Bread

De nieuwe broodjes zijn onder meer Bacon, Egg en Cheese; Worst, ei en kaas; Biefstuk en ei; en Ham, Egg en Cheese. Ze worden geserveerd op Brioche of volkoren brood en je kunt ze aanpassen door toppings zoals avocado, spinazie en tomaat toe te voegen, evenals nieuwe sauzen zoals zoete esdoorn, basilicumpesto en chipotle aioli. Alle ingrediënten die worden aangeboden voor de nieuwe sandwich zijn vrij van kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Deze broodjes zijn ter vervanging van de mediterrane ontbijtsandwich en spek en kaas op een bagel, die beide onlangs uit Panera’s menu zijn gehaald.

Om de transparantie in de voedingsmiddelenindustrie te bevorderen, heeft Panera vandaag aangekondigd dat het bedrijf de Food and Drug Administration een verzoekschrift indient om ‘egg’ duidelijk te definiëren, omdat er momenteel geen specifieke richtlijnen zijn. De voorgestelde definitie van Panera is “vers bereide, gebarsten schaaleieren en / of eiwitten zonder toevoegingen.”

Panera testte de nieuwe ontbijtproducten op geselecteerde markten in november en ze zijn vanaf deze week landelijk verkrijgbaar.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

46 − = 42