Ondanks claims heeft Little Caesar niet de meeste Pepperoni op zijn pizza’s

In een wereld waar pizzabedrijven alles op alles zetten om je genegenheid te winnen – schoenen die plakjes voor je bestellen, varkens-in-een-deken korst, een pizzaburger, zelfs een taart met augurken – geen trucjes zijn verboden terrein. Dit is tenslotte 2017, waar ‘unicorn’ een genre van eten is en restaurants burgers frietkronen geven die in kaasfondue druipen. Alles mag, als het maar vet is.

Welnu, Little Caesar’s gooit dit jaar met de stoutmoedigste claim: de ketting zegt dat de Extra Most Bestest pizza de meeste pepperoni en kaas bevat. En met ‘daarbuiten’ zijn er een paar kanttekeningen: dat is het moment waarop u de taart vergelijkt met de grote, ronde, standaard 1-toppiponi pizza van drie grote ketens. Oh, en het is de meeste pepperoni en kaas voor de allerbeste prijs, dus dat is het ook.

Welke Pizza Has The Most Pepperoni?

Jonathan Boulton

“Mensen houden van hun toppings, dus we nemen een tandje hoger om klanten de meeste pepperoni en kaas voor de beste prijs te geven,” zei Ed Gleich, Senior Vice President of Marketing bij Little Caesars, in een officiële verklaring. “Je kunt gewoon niet zoveel verrukking vinden voor dit kleine geld.”

Uitdaging aanvaard. We reden rond in de regio New York-New Jersey en kochten grote, standaard, ronde, 1-topping pepperoni pizza’s van de grote ketens en besloten om een ​​vergelijking te maken. Voor de wetenschap. En een Pulitzer-prijs, want het is duidelijk dat hier een zeer serieuze onderzoeksjournalistiek aan de gang is.

Maar meestal, omdat we honger hebben en we moeten weten welke keten ons de meeste peps per beet zal geven (PPB).

Kleine keizers

Als controle bestelden we de standaard, ronde, grote taart van LC, en ook de Extra Most Bestest. Ten eerste, de gewone grote:

Weinig Caesar's pizza

Jonathan Boulton

The Regular Pie: 30 stukjes pepperoni

Nu, de EMB:

Weinig Caesar's Extra Most Bestest Pie

Jonathan Boulton

De extra meest best mogelijke: 42 stuks

Domino’s

Domino's Pizza

Jonathan Boulton

Geliefd om zijn bruisende korst, de pepperoni ontbrak een beetje aan deze slechte jongen. Maar toch beter dan de originele grote LC pizza.

The Large Pie: 37 stukken

pizza Hut

Pizza Hut

Jonathan Boulton

Die kleverige kaas en sterke, gistachtige geur kan je terugbrengen naar je persoonlijke pan-liefhebbende jeugd (en, afhankelijk van waar je bent opgegroeid, leeslogs invullen op school om een ​​gratis taart te verdienen). Blijkt, die knapperige cirkels van pepperoni zijn net zo overvloedig als je ze herinnerde, kloppend Lil ‘C uit het park.

The Large Pie: 45 stukken

Papa Johns

Papa John's Pizza

Jonathan Boulton

De knoflooksaus en pepperoncini zijn een must, maar we gooiden die opzij om te tellen – en vertel, en vertel opnieuw – de pepperoni op deze taart. Het was een korte oproep, maar Papa John sloeg de Hut uit met een miezerige, micro-pepp. Na veel discussie hebben we besloten om ze een gedeeltelijke erkenning te geven.

The Large Pie: 45,5 stuks

peperoni pizza

Jonathan Boulton

Hoewel Little Caesar’s technisch gezien de “meest pepperoni” -staak van de Extra Most Bestest-claims is kwijtgeraakt, was het precies op één front: dat IS de meeste pepperoni die je krijgt voor $ 6 op een grote taart. Grotendeels omdat de andere ketens niet in de buurt komen van die prijs voor een grote pepperoni. Tellen voor de inflatie in New York, die $ 6 taart was $ 7,62 voor belasting en fooi. Nog steeds beter dan de $ 15,49 betaald voor een Pizza Hut-taart, $ 18,48 voor Papa John’s, of de $ 24 uitgedoofd voor Domino’s.

Toegegeven, het aantal plakjes pepperoni kan variëren van winkel tot winkel, afhankelijk van wie de pizza maakt, maar in onze willekeurige test waren we verrast door de resultaten. Als geld geen object is en je alleen maar om het enorme aantal pepperoni geeft dat je krijgt (jij baller, jij!), Dan zijn Papa John’s of Pizza Hut je beste weddenschap.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.