OMG Er is een Starbucks geheim menu voor honden

beeld

Giphy

Je dagelijkse gewoonte van Starbucks kost je iets meer. Blijkbaar is er een Starbucks geheim menu voor honden, en laten we eerlijk zijn: dat is meer Instagrambaar dan welke PSL of rode beker ooit zal zijn.

Het Sheriff-kantoor van de St. Johns County in Sint-Augustinus, FL, deelde een paar foto’s op haar Facebook-pagina van afgevaardigden en honden die aan de ketting stopten voor een late night treat, en als je denkt dat politie de enige is die afhankelijk is van koffie om haal ze door nachtmerries, denk nog een keer na. Deze verwende puppy’s werden behandeld voor PUP-accinos. Soms snijdt een bot het gewoon niet.

OK, niet in paniek raken: er is geen werkelijk koffie in de kopjes. In plaats daarvan is het een Starbucks-beker met slagroom aan de binnenkant, waar de honden allemaal om draaiden. K-9 Grimm verslond zijn traktatie, maar zelfs pups zijn niet immuun voor een slagroomsnor.

Het honden geheime menu is niet alleen een waanzinnig leuke manier om je pup te behandelen, maar het rechtvaardigt ook het bestellen van een straight-up kopje slagroom zonder schaamte. Maak die twee – geen hond wil alleen hapje eten, toch? Je kunt net zo goed met hem meedoen.

beeld
Giphy

[h / t WOKV

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 37 = 43