Olive Garden heeft net zijn eigen exclusieve rozenwijn gelanceerd

Het is moeilijk te zeggen dat er echt een ander restaurant in Amerika is dat Italian-food liefhebbers beter voedt met meer koolhydraten tegelijk dan Olive Garden. Op zoek naar een eindeloze schaal met pasta? Ze hebben het. Een gigantische gehaktbal met het gewicht van zes tennisballen? Je weet waar je moet zijn. Maar wat zou zoveel troostmaaltijd kunnen verspillen? Een stevig glas wijn. Beter nog, met de zomer al hier, rosé. Olive Garden heeft zojuist een gloednieuw huis rosé aangekondigd, dus dit is allemaal mogelijk bij uw volgende feest aan de ketting.

beeld

Olijftuin

Deze zomer kun je al die beroemde broodstengels aanvullen met de exclusieve wijn van de keten. Volgens het persbericht wordt de vino Head to Head Rosé genoemd, en deze is gemaakt door broers en zussen Giulia en Andrea Zingarelli van de Rocca delle Macíe wijnmakerij in Toscane. Hoewel we elke dag een snelle vacature op het Italiaanse platteland willen, hopen we dat een fles hiervan ons ook figuurlijk kan vervoeren..

“Rosé is nu populair,” zei Robyn Albert, directeur drankstrategie bij Olive Garden. “We wilden onze nieuwe wijn in de zomer lanceren, omdat rosés verfrissend zijn bij warm weer. En het binnenhalen van Giulia, een vrouwelijke millennial zelf, zorgde voor een perfecte samenwerking om de nieuwe wijn te ontwikkelen. “

beeld

Collier Sutter

De koraalroze vino komt gekleed in een super schattig label, en het is ook aan de fruitige kant: denk aan appel en kers.

Vanaf 29 mei kun je het overal op menu’s vinden.

Volg Delish op Instagram.