Nestlé opent een fabriek die is toegewijd aan het maken van gekke setkats

Het lijkt erop dat Japan altijd voorop loopt als het gaat om over-the-top smaken die we MOETEN proberen. Ze hebben Key Lime Pie Frapps, Cherry Blossom Floats van McDonald’s en Green Tea Oreos. Maar het dessert waar we het meest jaloers op zijn, moet Kit Kats zijn.

Je hebt waarschijnlijk de super populaire groene thee Kit Kats van Japan gezien, die al in 2004 werd gelanceerd. De smaken gaan echter veel verder dan dat – Nestlé heeft eigenlijk meer dan 300 smaken in Japan bedacht, meldt Fortune. inclusief bosbessenkaastaart, gegrilde aardappel, mosterd-wasabi en kersenbloesem. Ze hebben zelfs Kit Kat sushi, in hemelsnaam.

Nu profiteert Nestlé van de hype en creëert hij een nieuwe fabriek – de eerste die in 26 jaar tijd in Japan wordt geopend – om de vraag bij te houden en nieuwe smaken te blijven produceren. Een woordvoerder vertelde CNNMoney dat de fabriek bedoeld is om te voldoen aan de “toenemende binnenlandse en internationale vraag”, dus hier hopen we dat we een aantal nieuwe smaken krijgen..

Kit Kats is het bestverkopende chocoladeproduct van Nestlé in Japan, meldt CNN, met een omzetgroei van 50 procent sinds 2010. Het is geen verrassing dat het snoepbedrijf het momentum zou willen behouden. De fabriek is geopend in augustus in Himeji, Japan.

Interessant is dat een deel van de reden dat Kit Kats zo succesvol wordt geacht in Japan hun naam is; Kit Kat klinkt vergelijkbaar met ‘kito kato’, een Japanse uitdrukking die zich vertaalt naar ‘zeker winnen’. Als zodanig worden de snoepjes vaak gegeven aan kinderen op testdagen of speciale gelegenheden.

Met letterlijk honderden smaken om uit te kiezen, doe je dat niet werkelijk veel gelegenheid nodig hebben om een ​​nieuwe te proberen.

Ondertussen, als je niet in Japan bent en een nieuwe manier nodig hebt om een ​​Kit Kat te eten, zal deze tricked-out cake niet teleurstellen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

+ 38 = 48