Mountain Dew liet een gloednieuwe kledinglijn vallen

Het maken van suikerhoudende drankjes kan de sterke kant van Mountain Dew zijn, maar het merk kruipt in een nieuw gebied: mode. Oké, misschien niet met F-F, klaar voor de startbaan; meer zoals het soort dingen waar je het hele weekend in zou wonen.

Mountain Dew heeft onlangs een samenwerking aangegaan met Matix Clothing Co. om een ​​nieuwe kledingcollectie uit te brengen met flannels, hoedjes, t-shirts en sweatshirts met capuchon, allemaal met het Mountain Dew-logo.

Matix is ​​een in Los Angeles gevestigd kledingbedrijf dat duurzame kleding ontwerpt voor skaters. Het bedrijf werd opgericht door twee professionele skateboarders, Daewon Song en Tim Gavin, die de lijn vormden na het moe worden dat hun kleding werd gereten in flarden nadat ze contact hadden gemaakt met beton. Volgens Matix is ​​de samenwerking tussen de twee merken een viering van het vintage erfgoed van beide bedrijven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit najaar hebben we een paar geselecteerde Dew-graphics gemaakt om een ​​mooi afgerond scala aan stijlen te bieden, die het vintage erfgoed van @mountaindew en #matixclothing vieren. Klik op de link in onze bio om de volledige bewerking met Matix-rijders @reemopearson @jaredcleland @anthonyanaya en gast te bekijken #mountiandew rider @jordanmaxham _______________________ Gefilmd / bewerkt @max_flick Muziek door @chadeacarr

Een bericht gedeeld door Matix Clothing (@matixclothing) op

Dus als je een echte grote fan bent van Mountain Dew, kun je bewijzen hoeveel liefde je hebt voor de drank door deze gloednieuwe merch te dragen zoveel je wilt. Alle items zijn online beschikbaar en in geselecteerde winkels.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 1 = 1