Mosterdpizza heeft Twitter verdeeld

Ananas op pizza is het eeuwenoude topping-debat. Persoonlijk houd ik van de zoete en zoute combinatie, maar sommige mensen zijn absoluut ontzet over de gedachte. Een pizzeria in New York heeft een draai aan pizza, maar dat kan het ananasdebat gewoon te schande maken.

Lions & Tigers & Squares Detroit Pizza maakt een mosterd pizza – als in, ter vervanging van je gemiddelde tomatensaus met mosterd. Per Food Insider, de niet-traditionele pizza begint met een “genereus” portie mosterd op het pizzadeeg. Vervolgens komt een laag corned beef en zuurkool (OK, ik ben weg), en om dingen af ​​te maken – bijna een halve pond baksteenkaas op elke pizza.

De pizzonoot plaatste een video op Instagram van het controversiële menu-item.

Bekijk dit bericht op Instagram

Maak je klaar voor #mustard pizza #pizza #detroitpizza #detroitstylepizza #pizzatime #pizzaporn #forkyeah #newforkcity # �� #cheese #squarepizza #mustardpizza

Een bericht gedeeld door Lions & tigers & squares (@lionsandtigersandsquares) op

Op basis van de video alleen al zou ik het helemaal opeten – het ziet er gewoon super cheesy en vet uit, zoals pizza zou moeten. Buuuuut je kunt de mosterd niet zien … of zuurkool. Francis Garcia, Lions & Tigers & Squares partner, vertelt Food Insider dat de mosterd niet te “overweldigend” is en dat de meeste mensen het lekker vinden, omdat het vergelijkbaar is met een warme broodje kaas met mosterd.

Sommige mensen zijn niet overtuigd en hebben uiteraard hun door most pizza-geïnduceerde nood naar Twitter gebracht.

Veel nee-zeggers zeiden dat de mosterdpizza meer een sandwich was.

Sommige mensen (hijg!) Vinden het eigenlijk best goed.

Instagram-gebruiker Best Pizza NYC (@nycbestpizza) zegt dat Lions & Tigers & Squares de eerste plaats is waar ze mosterdpizza hebben gezien in New York City. “Ik weet het, het klinkt gek, maar ik ben een fan.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben er heel zelden overgekomen dit te hebben gedaan, zeker dit is mijn eerste keer dat ik het in New York City zie: #mustardpizza. �� Ik weet het. Het klinkt gek. Maar ik ben een fan. Voor zover ik weet, en zoals ik een paar weken geleden al zei, was mosterd pizza, zo niet uitgevonden door @papastomatopies in de buurt verzonnen door een pizzeria sinds gesloten. Papa heeft de traditie opgepikt … en voila. �� Hier in Manhattan wordt het gedaan met #guldensmustard en extra kaas in Chelsea door @lionsandtigersandsquares. Ik heb de uitwerking nog te horen over de inspiratie, maar ik wil graag horen hoe dit tot stand is gekomen. Mosterd-pizza in Detroit-stijl is een soort gekke Jersey-Michigan-hybride, ik moet mijn hoofd eromheen wikkelen. Tenzij … dat wil zeggen, dit is ook een ding uit Detroit dat ik gewoon niet weet �� (Detroit pizza-experts, weeg graag in aub) �� Hoe is het? Vrienden en collega’s vergeleken het met het gevoel dat je een hotdog eet, maar zonder de hotdog. Dat is een bekend refrein. Toen @nytimes er jaren geleden over schreef bij Papa, is dat ongeveer wat ze zeiden. �� Ik graaf het. En iedereen die ik een smaak aanbood, vond het ook heerlijk. Of ze vertelden het me tenminste en ik zei dat ik geen paard in het spel had. �� Mijn enige opmerking hier is dat ze bij Papa het deeg met mosterd pellen en dan saus toevoegen. Ik graai de mosterd-tomatensauscombinatie … de zuurgraad wordt veel genuanceerder en leuker. �� vroeg de manager of hij het de volgende keer voor mij zou doen en hij zei zeker … dus verwacht een vervolgpost. – # pizzacowboy���� # nycbestpizza #bestpizzanyc �� #detroit #detroitpizza #nylovesdetroitpizza #chelseapizza #chelseanyc #lunchpizza #sliceofheaven #pizza #eeeeeats #pizzafordays #pizzaislife #lionsandtigersandbearsohmy #lionsandtigersandsquares #lionsandtigersandsquaresohmy ============ ====================== #pizzalovers #pizzas # pizza�� #ilovepizza #pizzalover #pizzaparty #pizzapics #pizzagram #pizzatime #ttpizza #hashtagpizza

Een bericht gedeeld door Best Pizza NYC (@nycbestpizza) op

Volgens Best Pizza NYC is de mosterdpizza vergelijkbaar met “het gevoel hebben dat je een hotdog eet, maar zonder de hotdog.” Uhhhhh. Ik ben geen hotdogfan of groot op mosterd, dus ik blijf waarschijnlijk bij mijn ananas en pepperoni pizza, heel erg bedankt.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, amazon.ca

Добавить комментарий

*

15 − = 9