Mensen zijn geobsedeerd met deze ‘Angry Mama’ magnetronreiniger

Als het gaat om huishoudelijk werk, is het schoonmaken van een magnetron een van de ergste. Het wordt zo gemakkelijk opzij geschoven (uit het oog, uit het hart, toch?), Maar dan zijn er plotseling drie maanden verstreken en het ziet eruit als een Tarantino-kaliber delictscene daar. Niet mooi. Daarom is de Angry Mama magnetronreiniger de schoonmaak-hack die we in ons leven nodig hebben.

Het “As Seen On TV” -product dankt zijn naam aan zijn hilarische ontwerp – de lego-achtige mama heeft een niet-verblindende blik op haar gezicht, wat redelijk is gezien het feit dat ze het vuile werk voor je doet. Hier is hoe ze werkt: voeg azijn en water toe aan de binnenkant (er zijn vullijnen om aan te geven hoeveel je erin moet doen), zet dan haar hoofd erop en plak haar in de magnetron. Zet hem zeven minuten op hoog en kijk toe hoe stoom uit de bovenkant van Angry Mama’s hoofd komt, losmakend wat voor voedsel er in zit.

beeld

Amazone

Nadat de magnetron afgaat, laat Angry Mama twee minuten zitten en verwijder haar dan voorzichtig bij haar armen (ze blijven koeler). Giet de extra vloeistof op een spons of papieren handdoek en veeg alle grove smurrie weg in enkele vegen.

KOOP NU: Angry Mama Magnetronreiniger, $ 10; amazon.com

Hoewel je in wezen hetzelfde zou kunnen doen in een schaal, maken de meetinstrumenten het gemakkelijker. En als je haar in een zichtbaar deel van de keuken plaatst, kan haar gefronste voorhoofd je misschien overtuigen om het ding vaker te reinigen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Werkt ze? Ja! Ze doet geweldig werk! || #angrymama #microwaveisallclean #gadgets

Een bericht gedeeld door �� George Pativate (@gpativate) ingeschakeld

Het bedrijf beveelt aan om een ​​scheut citroensap aan het mengsel toe te voegen om de geur te neutraliseren, hoewel recensenten zeggen dat het nog een behoorlijk sterke azijngeur in de keuken laat voor ongeveer een uur, FYI.

Angry Mama is verkrijgbaar in verschillende kleuropties en is verkrijgbaar voor ongeveer $ 10 op Amazon en Bed Bath & Beyond.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.