Mensen verliezen hun gedachten over deze Candy Cane-pizza

Twitter heeft ons de afgelopen maanden veel braakselopwekkende voedselcombinaties gegeven. Broodjes met broodrooster met kaas (geen Pop-Tarts, snap het niet) en candy corn pizza gingen allebei viraal, dus we wisten dat het niet lang kon duren voordat een vakantie-thema-wreedheid opdook.

Zie, de snoepgoedpizza. Ongetwijfeld de slechtste vakantie snoep van allemaal, snoep stokken eigenlijk niet overal maar hangende op een kerstboom, en zij definitief hoor niet bij Gods geschenk aan de wereld, pizza. Dat weerhield anderen er echter niet van om het te laten gebeuren.

David Sanchez heeft op 2 december het snoepgoed en de pizza met kerstsuikergoed op Twitter geplaatst, met het onderschrift “‘Tis the season … to jolly, my dudes. (Een @TheRealAsswolf-tribute, met een @DiGiornoPizza bijdrage).” Hij gaf de maker van de candy corn pizza de eer, evenals het bevroren pizza-merk onder al het snoep.

De snoepriet deed een verrassend goed smelten van de baan, en het resultaat is een stelletje Santas die eruit zien alsof ze in een riet meer verdrinken. De tweet is sindsdien 1.500 keer geliked en heeft honderden hilarische reacties verzameld van Twitter-gebruikers die niet zo op het idee waren.

Zelfs DiGiorno stopte hun twee cent in:

Sanchez vertelde het radiostation 101WKQX dat hij het idee kreeg van de candy corn pizza en wachtte tot december om het uit te proberen. En hoewel hij een deel van de pizza at, bevestigen zijn gedachten wat we allemaal wisten dat het waar was … het is vies. “Nou, eh, nooit meer,” grapte hij naar het station. “Maar ik denk dat iedereen het moet proberen.”

Als je nog steeds niet voorbij bent aan het ananaspiscadedebat, kun je een punt toevoegen aan de pro-ananaskolom – de Twitter-peiling van DiGiorno laat zien dat het op zijn minst een populairder topping is dan candy corn en candy canes.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.