Mensen verliezen het van La Croix ‘nieuwste smaak

LaCroix-fans, maak je klaar om een ​​nieuwe case toe te voegen aan je wekelijkse boodschappenlijst. Het seltzer-merk dat is aangekondigd aan beleggers, is de volgende smaak Key Lime, zo meldt Eater, en degenen die het hebben geprobeerd, waren niet teleurgesteld.

Blijkbaar smaakt het naar een zoetere versie van de OG Lime-smaak, met als geur een geur van ‘geroosterd meringue’. Trouwens, LaCroix heeft ook een Cherry Lime Curate-smaak, als je echt van de limoen houdt.

Het in Wisconsin gevestigde bedrijf vertelde de aandeelhouders dat de nieuwe drank een “kenmerkende geur en zoetzure smaak” heeft die doet denken aan de belangrijkste limoentaart. Ze stuurden aandeelhouders ook een geval van de nieuwe smaak om uit te proberen.

LaCroix heeft nog niet aangekondigd dat de Key Lime-variëteit nog in de schappen ligt, maar vertelde beleggers dat het ‘klaar was om te lanceren’, dus hier is de hoop dat het wachten niet lukt te lang. Als het eenmaal is gearriveerd, raden we je aan het in te voeren in een van deze zomerse cocktails.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

21 + = 26