McDonald’s test een Franse Toast McGriddle-ontbijtsandwich

In de ontbijtwereld zijn er drie kampen: Teampannekoek, teamwafel en Franse toast. Als je te dik, donzig kaneelbrood hebt, is McDonald’s nieuwste testonderdeel hier om je te ondersteunen.

Vanochtend hebben Mickey D’s aangekondigde restaurants een broodje toast met ontbijtgranen getest. Het is gemaakt met warm brioche wentelteefje om een ​​gebakken ei, gesmolten Amerikaanse kaas, worst EN gerookt spek Applewood. Het geheel wordt vervolgens geborsteld met zoete siroop. God weet wat de voedingswaarde van dit ding is, maar verdomme als het niet heerlijk klinkt.

De McDonald’s sandwich-line-up bestaat uit verschillende fanfavorieten – zo veel dat het ontbijt de hele dag door een ding wordt – zoals Egg McMuffin, Egg White Delight McMuffin, biscuit sandwiches en natuurlijk McGriddles. McGriddles, die sinds 2003 op de menukaart staan, zijn in wezen hetzelfde als deze Franse toastlekkernijen, maar met pannenkoeken als een broodje en slechts één soort vlees binnenin.

Om het nieuwe broodje voor het ontbijt te proberen, moet je in Minnesota zijn, althans voorlopig. McDonald’s test momenteel het artikel in meer dan 200 restaurants in de staat, maar zoals we eerder hebben gezien, als het populair is, kan het binnenkort aan meer winkels worden toegevoegd.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, amazon.com