McDonald’s Ramps Up zijn koffiemenu met 10 nieuwe smaken

Na het uitrollen van aanraakscherm-doe-het-zelf-hamburgerstations en het testen van zelfbedieningskiosken, voegt McDonald’s nog een andere functie aan haar menu toe. Naast het gieten van je eigen koffie, kun je er blijkbaar een van de negen smaakopnames aan toevoegen.

Met het lanceren van een nieuwe reeks gearomatiseerde siropen, die het McCafe Flavour Shots noemt, biedt Mickey D’s klanten nu de mogelijkheid om zowel gezoete als ongezoete aromatiserende dripkoffie en espressodranken te bestellen. De nieuwe smaken variëren van nootachtig tot fruitig, inclusief klassiekers als Franse vanille en hazelnoot (serieus, wat duurde zo lang?) Tot karamel, chocolade, kokosnoot en kaneel. Dan zijn er een aantal rare smaken die niet lijken op die van Dunkin ‘Donuts, zoals bosbessen, frambozen en Irish Cream.

beeld
McDonald’s

Bovendien meldt Brand Eating dat je tot drie siroop aan één drankje kunt toevoegen. En omdat ze allemaal in suikervrije vorm verkrijgbaar zijn, zal uw koffie verrassend niet zo ziek zoet zijn als een frappuccino van Starbucks.

beeld
giphy / perez hilton

We denken dat chocolade, karamel en kokosnoot goed bij elkaar passen en herinneren je aan een rijke truffel. Houd er rekening mee dat zelfs de ongezoete versies maximaal 10 calorieën kunnen bevatten, terwijl de zoete siropen overal tussen 70 tot 150 calorieën kunnen kleven..

Tot nu toe zijn de smaakopnames gespot in Maine, Connecticut, West-Massachusetts en delen van de staat New York zoals Albany. We wachten nog steeds op de vraag of dit onderdeel is van een nieuwe nationale lancering of een bètaconcept dat nog steeds wordt getest, dus houd ons in de gaten voor meer details, waaronder up-charge rates.

Volg Delish op Instagram.