McDonald’s New Ice Cream is als een McFlurry in een kegel

Stel je voor dat je naar je lokale McDonald’s rent, om een ​​kleine kegel met zachte bediening vraagt, en ze vragen je: “Waffle or Oreo cone?” Maar dan word je wakker, omdat de Oreo Cone niet bestaat in de Verenigde Staten.

beeld
Giphy

Het koekje en het ijskegelhuwelijk van onze dromen is alleen beschikbaar in Mexico, en de zoete traktatie wordt eigenlijk de Cono Oreo genoemd.

Welkom bij reden nummer 5.000 voor de reden waarom we nu allemaal op vakantie zouden moeten zijn in Mexico. Terecht lijkt de chocolade-koekjeskegel een zeer gewild item op het menu te zijn – wat logisch is gezien het melk favoriete koekje is, ook blijkbaar ijsjes.

Bekijk dit bericht op Instagram

Te lo mereces #ConoOreo #imlovinit

Een bericht gedeeld door McDonaldsMx (@mcdonaldsmx) op

PLAN UW TRIP NAAR MEXICO: Eyewitness Reisgids: Mexico, $ 16.83, amazon.com

En dit is niet de eerste keer dat McDonald’s de Verenigde Staten van een knap nagerecht heeft verloochend. McDonald’s Duitsland zette melkchocolade in een panini en noemde het Chocolate McToast. Een donut van chocoladehazelnoot is beschikbaar voor McDonald’s France, en McDonald’s UK heeft een Mississippi Mud Pie McFlurry.

Als het meest door voedsel geobsedeerde land ter wereld, is het nogal onterecht dat McDonald’s ons blijft tellen. Maar als er niets anders is, zorg dan dat uw ijsmachines werken. Alstublieft en bedankt.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

44 + = 49