McDonald’s geeft gratis ijs weg, en hier is hoe je het kunt krijgen

Soft-serve ijs is praktisch een rite de passage voor de zinderende dagen van de zomer. En nu, voor minstens één dag dit seizoen, kun je de dingen gratis krijgen. Business Insider-rapporten McDonald’s biedt gratis ijs aan op zondag 16 juli en het is vrij eenvoudig te krijgen.

Het bedrijf wil hun veranderde soft-serve recept benadrukken, dat kunstmatige smaken, kleuren en conserveringsmiddelen van de hand doet. De weggeefactie lijkt er ook op gericht te zijn om meer klanten zijn smartphone-app te laten downloaden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een klassieke vakantie nog aangenamer met een klassieke kegel. Gelukkige #Viering van juli!

Een bericht gedeeld door McDonald’s (@mcdonalds)

Download de mobiele app van McDonald’s voor een gratis hoorntje en klaar om te gebruiken. Kijk dan op zondag naar de aanbieding onder ‘mijn deals’. Als u de aanbieding inwisselt voor een rit via of binnen in een restaurant, krijgt u de gratis korting.

Geld merkt op dat de promotie plaatsvindt op National Ice Cream Day, een volledig opgemaakte vakantie, maar wat maakt het uit? McDonald’s is slechts één bedrijf dat waarschijnlijk gratis ijs gaat uitdelen, dus het vieren van een nepvakantie is absoluut de moeite waard.

Tot de grote weggeefactie is McDonald’s bezig met het uitrollen van een grote marketingcampagne rond zijn ijs, met behulp van de hashtag #SoftServed op Twitter om mensen complimenten te geven. Het is geen vanille zachte serve, maar het zal tot zondag doen.

BEKIJK NEXT:

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.

Добавить комментарий

*

− 7 = 3