McDonald’s brengt Fried Chicken Strips terug

McDonald’s fans overal waren volledig woedend over het verlies van Chicken Selects. Meestal omdat ze zo overduidelijk superieur waren aan gewone oude kipnuggets. Nationwide rouw volgde toen de gefrituurde kippenreepjes werden stopgezet, maar vandaag is er hoop. Iets soortgelijks komt terug naar Mickey D’s menu’s.

Ze zijn niet echt “selecties”, maar nieuwe Buttermilk Crispy Tenders worden getest op 138 locaties in het Charlotte, NC-gebied. Brand Eating meldt dat deze kippenreepjes zijn gemaakt zonder kunstmatige smaken, kleuren of conserveermiddelen, wat in lijn is met het nieuwe initiatief van de fastfoodketen om gezondere kip te serveren.

beeld

Merketen

De offertes worden gedoopt in karnemelk en krijgen een douche van “authentieke kruiden” voordat ze gefrituurd worden. En de bestelling komt ook met een nieuwe “signature” saus, die volgens McDonald’s “enigszins pittig en zoet” is.

Geen details over wanneer of wanneer de Buttermilk Crispy Tenders landelijk beschikbaar zullen zijn, dus houd uw vingers gekruist. Ik ben nog steeds een beetje boos over het verlies van de Chicken Selects, maar deze aanbiedingen zien er in ieder geval uit als een delish-vervanging.

Volg Delish op Instagram.