M & M’s nieuwe smaak smaakt als een creamsicle

Het is veilig om te veronderstellen dat de gekke genieën achter de nieuwste smaken van M & M een beetje ijs-geobsedeerd zijn. In februari lanceerde het snoepbedrijf pastelkleurige stukjes die naar bolletjes Napolitaans smaakten, en nu – oranje en witte die op Creamsicle-ijsbars roffelen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe Orange Vanilla Cream M & M’s zijn uit op Dollar General! Met dank aan @i_v_a_j_o voor de vondst!

Een bericht gedeeld door @ candyhunting on

Volgens The Impulsive Buy zijn de Orange Vanilla Cream M & M’s exclusief voor de Dollar General. Ze gaan voor $ 3,25 per stuk of twee voor $ 6 in de winkels. Het pakket bevat ‘witte chocoladesuikergoed’, dus deze zullen waarschijnlijk zoeter smaken dan traditionele M & M’s. Maar als je daar zin in hebt, raak dan enthousiast: “Ik heb deze gisteren net gekregen en was verrast hoe lekker ze zijn!” een Instagrammer schreef op een bericht van @candyhunting.

KOOP NU M & M’s Orange Vanilla Cream, $ 15; eBay

Wees bereid om echt naar de nieuwe smaak te zoeken. Blijkbaar hebben sommige buitenposten van Dollar General ze niet of zijn ze al niet op voorraad. Als dat het geval is – of als je in de paar ongelukkige staten bent die geen DG-winkel hebben – ga dan naar eBay. Ondernemende snoepliefhebbers hebben al pakken van de Orange Vanilla Cream M & M’s gepakt om op de site door te verkopen. We vonden vier accounts die de 8-ounce-zakken vernietigden, beginnend bij maar liefst $ 14 per stuk. (Hier is een tas voor $ 15, een tas voor $ 17, en een andere geprijsd hetzelfde.)

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 3 = 6