Kun jij de geweldige nieuwe functie op deze wijnglazen van Weight Watchers herkennen?

Als een van de weinige programma’s om af te vallen waarmee je wijn kunt drinken, is Weight Watchers al een grote voorsprong op zijn concurrenten. Maar afgelopen herfst besloten sommige genieën van het dieetimperium om nog een stapje verder te gaan en een Sauvignon Blanc te creëren die de deelnemers minder van hun toegewezen punten had gekost dan welke andere fles dan ook. De door Weight Watchers onderschreven wijn wordt Cense genoemd en op basis van het succes rolt het merk ook een rosé uit – plus een geweldige manier om het te drinken.

KOOP NU: Cense Wines, $ 15; censewines.com

beeld
Met dank aan Weight Watchers

Op het eerste gezicht lijken de nieuwe wijnglazen van Weight Watchers op een relikwie uit de jaren 90 – klein, met een mat ontwerp dat rond de kom wervelt. Maar die discrete lijnen zijn er eigenlijk, dus je kunt je porties in toom houden. Merk op dat ze op drie verschillende hoogten op het glas slaan: één geeft de vijf-ounce-lijn aan, één markeert de zes-ounce lijn en de bovenkant geeft aan waar een acht-ounce pour zou komen.

KOOP NU: Weight Watchers Portion Control wijnglazen, $ 40; amazon.com

beeld

Met dank aan Weight Watchers

Eén portie is vijf gram, volgens het puntensysteem van Weight Watchers, en beide Cense-variëteiten brengen u terug naar 3 SmartPoints en 85 calorieën. Voor een zogenaamde “dieetwijn” dalen de lage slokjes verrassend soepel. Zo soepel dat je misschien voorzichtig voor de wind gooit en jezelf een acht-ounce giet. Jij doet het.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

23 − = 14