Krispy Kreme’s nieuwste tijdelijke donut is echt schandalig

Vorig jaar werden de fans van Reese gek toen Krispy Kreme een reese pindakaas-donut liet vallen. De twee snoepmerken zouden op een gegeven moment zeker weer samenwerken en vanaf vandaag is die dag aangebroken. In navolging van hun fruitige zomeraroma’s voegden Krispy Kreme-winkels Reese’s Outrageous donuts toe aan de winkels van deze tijd en speelden ze de candy-stuffed bar van het snoepbedrijf af.

Het begint met een chocoladegistdeeg en wordt gedompeld in Hershey’s chocoladezachte toffee-glazuur. De donut wordt vervolgens overgoten met een scheutje pindakaas en gezouten karamel sauzen en besprenkeld met mini Reese’s Pieces. Het is eigenlijk een droom voor chocolat-pindakaasliefhebbers. Krispy Kreme heeft de laatste tijd een collab-kick gehad, met een Hershey’s Gold-editie die in februari viel en chips van Chips Ahoy en Nutter Butter die in april debuteerden. Twee toetjes in één spelen duidelijk een snaar.

beeld

Krispy Kreme

KOOP NU Reese’s Outrageous Box, $ 17, amazon.com

De nieuwe donut komt overeen met de smaken van een Outrageous bar, die de kleine snoepjes verpakt in een PB-karamel-chocoladestok. De Outrageous donut is slechts korte tijd beschikbaar, dus houd je ogen op dat “Hot and Ready” -lampje.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

− 1 = 1