Johnsonville-worsten genoemd voor het bevatten van metaalscherven

Johnsonville kondigde vanochtend een herinnering aan zijn bevroren varkensworstpasteitjes aan omdat ze metaalscherven konden bevatten. Hoewel we dit jaar al meer dan genoeg gevallen van salmonella en e.coli hebben gezien, is het risico op het consumeren van metaalfragmenten nog gevaarlijker.

Na vier incidenten werden gemeld – zonder letsel of ziekte – de productiepartner van het merk, Kenosha Beef International, besloten om een ​​vrijwillige terugroepactie op de Cheddar Cheese & Bacon Grillers. De getroffen worsten waren verscheept naar detailhandelaren in 11 staten: Arkansas, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Ohio, Texas en Wisconsin.

De terugroepactie is van toepassing op 6-cijferige dozen van kwart-pond pasteitjes met de “best voor” -datum van 29 december 2015 (122915) en het vestigingsnummer “EST 425 B.” Deze nummers zijn gedrukt op zowel de doos als de plastic diepvrieszak waar de worstjes in kwamen.

beeld

Met dank aan Johnsonville

Als u een doos van deze in uw vriezer hebt, stuur het dan terug naar uw winkel voor een volledige terugbetaling, of neem contact op met de klantenservice via telefoon (1-888-556-2728) of online op Johnsonville.com. Als je de pasteitjes al gegrild en gegeten hebt, zorg er dan voor dat je geen nadelige reacties hebt ervaren. Anders verzekert het merk de consument dat geen andere Johnsonville-producten zijn getroffen door dit vreemde, metalen incident.

Volg Delish op Instagram.