Jimmy Fallon betaalde het enorme tabblad van een tafel om hem tijdens het eten niet te hinderen

Laat me gewoon zeggen – Jimmy Fallon is toevallig een van de beroemdheden dat ik 100% positief ben, ik zou niet in staat zijn om ‘cool’ te zijn in de aanwezigheid van. In dat opzicht betaalt het blijkbaar (letterlijk) het tegenovergestelde van mij. De Tonight Show gastheer betaalde onlangs het tabblad van een tafel tijdens het diner om zijn waardering te tonen voor het feit dat hij zijn vrouw en hij niet lastig viel terwijl ze aten, volgens Newsday.

Het gebaar van dankbaarheid van Jimmy was niet goedkoop – met de fooi was de rekening $ 1,136, Newsday rapporten. Volgens Enzo Lentini, general manager van Il Mulino, heeft Jimmy een huis in de buurt van het restaurant Hamptons, en “komt meestal op zondag”.

Twee paren van middelbare leeftijd zaten naast de tafel die Jimmy en zijn vrouw, Nancy Juvonen, en blijkbaar in staat waren zich te beheersen. De groep kon niet geloven dat ze “op twee meter afstand” van Jimmy waren en “uit hun vel wilde springen”, volgens Newsday. Ze hielden echter hun kalmte en wilden hem niet onderbreken, wat het hoffelijke en absoluut juiste is om te doen. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik me zo gestructureerd zou opstellen op een halve meter van Jimmy Fallon.

De voormalige SNL ster nam nota van het respectvolle gedrag van de tafel en benaderde hen na het eten. Enzo verteld Newsday dat Jimmy zei: “Ik waardeer jullie dat jullie ons niet wilden storen, ik wist dat je hallo wilde zeggen.” Toen pakte hij het tabblad op.

Claire Mercuri, de woordvoerster van Jimmy, heeft het verhaal bevestigd Newsday. Dus daar heb je het, mijn vrienden. Jimmy is duidelijk net zo lief als wij allen ik dacht.

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

36 + = 43