Jessica Alba deelde de meest relevante foto van haar borstvoeding in het doelwit

Jessica Alba heeft misschien een miljardenbedrijf en tientallen filmcredits onder haar riem, maar dat betekent niet dat ze immuun is voor normale, nieuwe moedersstrijd, zoals onderweg borstvoeding geven.

Alba is in januari bevallen van haar derde kind en heeft foto’s van baby Hayes gedeeld op Instagram, samen met zijn zussen Honor en Haven. Ze heeft verschillende foto’s geplaatst waarop ze Hayes borstvoeding geeft, waarvan de meeste afkomstig zijn uit het comfort van haar eigen huis (waar ze recentelijk binge-watched heeft Grace en Frankie, voor het geval je het je afvroeg). Maar soms moeten drukbezette moeders hun kinderen boodschappen doen voor de middellange termijn en Alba houdt ook niet van het delen van die momenten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoi

Een bericht gedeeld door Jessica Alba (@jessicaalba) op

Afgelopen weekend heeft Alba een selfie toegevoegd aan haar Instagram-verhaal met haar en Hayes in een kleedkamer. Het bijschrift leest ook “vermoeide ogen”, want ja, ze heeft drie kinderen en ongeveer drie fulltime banen.

Target is open geweest over hun richtlijnen voor borstvoeding, die vrouwen die borstvoeding geven ondersteunen in winkels. Volgens The Bump adviseert Target medewerkers om de paskamer, niet de badkamer, aan te bieden als een klant dat vraagt, en zegt ze niet om een ​​vrouw te benaderen als ze borstvoeding geeft in de open lucht. Het beleid luidt: “Gasten mogen openlijk borstvoeding geven in onze winkels of vragen waar ze naartoe kunnen gaan om hun kind de borst te geven.”

Sommige Target-winkels hebben zelfs ‘verzorgingshoekjes’ met comfortabele stoelen, borstkompressen en hoezen voor moeders om borstvoeding te geven. Een pluim voor Target en Alba voor het helpen normaliseren van zo’n natuurlijke actie.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

1 + 6 =